Woonaccessoires

Het is altijd een feest om bij ons op de afdeling 'sfeer en cadeau' rond te kijken. Bij Tuincentrum Kennes in Lier vindt u een groot assortiment aan woonaccessoires. Denkt u bijvoorbeeld aan potten, vazen en manden om tuin of balkon gezellig te maken. Leuke fotolijstjes, spiegels, beeldjes, geurstokjes, mooie buddha’s of trendy artikelen met inspirerende spreuken om die kale hoek in de woonkamer net iets op te leuken. Of wat dacht u van meer praktische artikelen als kapstokken, deurmatten of mooie gieters in zowel kunststof als zink. Kortom, genoeg hebbedingetjes om uzelf of iemand anders cadeau te geven.  

Verschillende woonaccessoires merken

In ons tuincentrum in Lier verkopen wij woonaccessoires van verschillende merken. Ieder merk heeft zijn eigen stijl: van landelijk tot modern en van industrieel tot urban modern. Zo zorgen wij ervoor dat we verschillende woonaccessoires stijlen verkopen in ons tuincentrum in Lier. Dit zijn onder andere de merken die wij verkopen:

House of Seasons kopen bij Tuincentrum Kennes in Lier   Kaemingk kopen bij Tuincentrum Kennes in Lier   MiCa kopen bij Tuincentrum Kennes in Lier   Dutchkins kopen bij Tuincentrum Kennes in Lier   J-Line kopen bij Tuincentrum Kennes in Lier

Woonaccessoires kopen in de buurt van Antwerpen

Woont u in de buurt van Antwerpen of Kontich en bent u op zoek naar mooie woondecoratie, zoals bijvoorbeeld een landelijke inrichting? Breng dan eens een bezoekje aan Tuincentrum Kennes in Lier. Wij hebben een ruim en mooi assortiment met woonaccessoires en daarom voor ieder wat wils. U bent van harte welkom! Bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk bij ons tuincentrum in Lier.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau