Sfeer en cadeau

Om een woonkamer sfeer te geven, zijn er natuurlijk verschillende woonaccessoires nodig. Bij Tuincentrum Kennes in Lier bent u daarvoor op het goede adres! Wij hebben een zeer ruim assortiment met onder andere kaarsen, kussens, zijde bloemen, kunstplanten en verlichting. Of u nu houdt van landelijk, modern of robuust; wij hebben van alles in ons assortiment. Regelmatig worden er nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd. Kom snel eens kijken op onze sfeer en cadeau afdeling!

Woontrends 2019

Ieder jaar staan er bepaalde kleuren en stijlen centraal. Qua kleur zien we in 2019 veel koraal, roze, geel en bruintinten. Geef bijvoorbeeld een muur waar veel licht op valt een donkere kleur en muren waar weinig licht op valt een lichtere kleur. Daarnaast kunnen kamerplanten altijd en in elk interieur. Ook al zijn kamerplanten vaak groen of gekleurd (bloeiende kamerplanten), ze passen in elk interieur. Vaak wordt er dan voor bijvoorbeeld twee grote varianten gekozen die dan als echt eyecatcher in huis staan. Het gebruik van verschillende materialen is dit jaar ook een echte trend. Kies bijvoorbeeld voor staal in combinatie met hout. Of kunststof gecombineerd met staal. Wanneer u uw interieur gaat inrichten is het in ieder geval belangrijk om te starten met een kleurenpalet. Vanuit dit kleurenpalet kunt u de meubels, verlichting, wanddecoratie en woonaccessoires gaan zoeken en weet u zeker dat het allemaal bij elkaar past. Doordat bij ons tuincentrum nabij Antwerpen regelmatig nieuwe accessoires worden toegevoegd aan het assortiment, spelen wij zeker in op de woontrends. Dus kom snel eens langs om inspiratie op te doen!

Sfeer en cadeau artikelen bij Tuincentrum Kennes in Lier

Sfeer en cadeau: verschillende soorten en merken

Iedereen heeft zijn eigen smaak en dat is maar goed ook! Anders zouden alle stijlen en het interieur wel heel ééntonig zijn. Bij ons in Lier vindt u sfeer en cadeau artikelen voor zowel binnen als buiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van prachtige gietijzeren vazen die zowel voor binnen als buiten goed tot z'n recht komen. Daarnaast hebben wij ook mooie zijde bloemen en kunstplanten om een lastige hoek in uw huis op te vrolijken. Daarnaast kunt u ons glaswerk in diverse kleuren mooi combineren met planten en bloemen en hippe kussens en een groot assortiment aan kaarsen en sfeerverlichting om gezellige hoekjes te creëren in uw tuin of woonkamer. Wij verkopen in ons tuincentrum verschillende, bekende woonaccessoires merken:

Ieder merk heeft zo zijn eigen stijl en dat maakt dat alle merken bij elkaar ervoor zorgen dat wij een divers en ruim assortiment hebben aan woonaccessoires. Wilt u misschien nog wat styling tips voor dat u wat nieuwe woonaccessoires aanschaft? Dat kan! De medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag!

Sfeer en cadeau artikelen bij Kennes in Lier

Tuincentrum Kennes in Lier ligt in de buurt Antwerpen. U kunt hier dus volop inspiratie opdoen en op de hoogte blijven van de nieuwste woon en tuinideeën. Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij ons terecht voor de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. Op onze sfeerafdeling kunt u voor iedere verjaardag wel een leuk cadeau vinden. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en kom snel eens langs!