Koopzondag Antwerpen

Koopzondag nabij Antwerpen? Bij Kennes Bloemen- en Tuincentrum is het iedere zondag koopzondag. We zijn dan open van 09:00 tot 17:00 uur. Kom gezellig langs om ons brede assortiment planten, bloemen, potterie, woonaccessoires, BBQ’s en tuingereedschap te bekijken. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van advies over tuin en interieur!

Geniet van Kennes tijdens onze koopzondag nabij AntwerpenKoopzondag nabij Antwerpen

Bloemen- en Tuincentrum Kennes staat al jaren voor u klaar wanneer het gaat om alles wat met uw tuin te maken heeft. En zelfs voor binnen hebben we mooie planten, potten en bloemen in de aanbieding. Waarom moet u nou echt eens bij ons langskomen? Bij ons familiebedrijf Kennes:

  • Selecteren we al meer dan vijftig jaar de beste producten voor u
  • Beleeft u 3500m2 aan tuinplezier
  • Hebben we een heel breed en divers assortiment met altijd de nieuwste trends
  • Vindt u ook een hele grote bloemenwinkel
  • Is het iedere zondag koopzondag

Op onze koopzondag nabij Antwerpen heeft u ruim de tijd om eens even goed ons brede assortiment te bekijken.

Planten kopen op onze koopzondag in de buurt van Antwerpen

Gebruik onze koopzondag nabij Antwerpen bijvoorbeeld om planten te kopen. Wij hebben een breed assortiment planten; voor zowel binnen als buiten. Zorg ervoor dat uw tuin in evenwicht blijft. Zet niet alleen maar bloeiende planten neer en hou het ook niet helemaal groen. Wat bijvoorbeeld wél werkt is het combineren van een kleurrijke hortensia met een frisgroene struik. Houd de basis bij voorkeur vrij groen, zodat u de tuin in de zomer vol kunt zetten met kleurrijke eenjarige perkplantjes. Ook binnen is het evenwicht belangrijk. Maak van een kamerplant de sfeermaker van uw interieur door voor een grote te kiezen of de plant in een opvallende pot of op een opvallende plaats neer te zetten. Het is bijvoorbeeld ook leuk om kleine kamerplantjes in groepjes bij elkaar in de boekenkast te zetten. Met kamerplanten kunt u alle kanten op en ze zijn ook nog eens essentieel voor een gezond binnenklimaat. Dit heeft voornamelijk te maken met de luchtzuiverende functie van kamerplanten en het feit dat ze zuurstof toevoegen aan de lucht. Op onze koopzondag nabij Antwerpen adviseren we u graag over de juiste planten voor uw tuin of woonkamer. 

Bloemen kopen op zondag in de omgeving van Antwerpen

Ook bij onze uitgebreide bloemenwinkel nabij Antwerpen is het iedere zondag koopzondag. We verkopen hier kant en klare seizoensgebonden boeketten en u kunt ook een boeket laten samenstellen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in arrangementen, zoals bruidswerk en rouwstukken.

Kom langs op onze koopzondag nabij Antwerpen

We zien u graag tijdens onze koopzondag nabij Antwerpen. Bekijk van te voren vooral even onze voordelige aanbiedingen!

Wij zien u graag verschijnen op onze koopzondag in Lier!

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes

kesselsesteenweg 130

2500 Lier

 

Telefoonnummer: 03 480 17 18

Fax: 03 480 97 61

info@bloemen-kennes.be