Bloemen Lier

Bloemen kopen in Lier? Bij Bloemen- en Tuincentrum Kennes kunt u terecht voor kant en klare boeketten die u ook online kunt bestellen. Daarnaast stellen we graag iets moois voor u samen. Zomaar of voor een speciale gelegenheid!

Kant en klare boeketten van Kennes in LierBloemen bestellen in Lier

Bij Kennes in Lier liggen iedere dag verse kant en klare boeketten voor u klaar. U zult er in de winter misschien niet direct aan denken om een bosjes bloemen te halen, maar onze winterse boeketten zijn zeker de moeite waard. We maken dan vooral gebruik van zachte kleuren, zoals wit en zachtroze en verwerken er ook vaak kerstroos in. Rond de Kerst versieren we onze boeketten uiteraard met mooie decoraties en slingers. Als de lente aanbreekt vieren we natuurlijk dat alles weer gaat groeien en bloeien. Het neerzetten van een mooie bos lentebloemen is de perfecte manier om dit te doen! Onze boeketten bevatten dan bijvoorbeeld hyacinthen. In de zomer stellen onze bloemisten vooral vrolijke boeketten samen met kleurrijke bloemen als de zonnebloem en de gerbera. De herfst is een leuk seizoen voor bloemisten, omdat deze dan kunnen werken met andere natuurproducten dan alleen bloemen, zoals bijvoorbeeld dennenappels en eikenblad. Kortom: voor ieder seizoen vindt u bij ons in Lier prachtige bloemen!

Bloemenarrangementen in Lier

De bloemist van Kennes Bloemen- en Tuincentrum in Lier biedt ook speciale arrangementen aan. Wij zijn gespecialiseerd in:

Voor speciale verzoeken, kunt u even contact met ons opnemen. We gaan graag even met u zitten om al uw wensen te bespreken. Met onze bloemen uit Lier maakt u zo van elke gelegenheid iets bijzonders!

Online bloemen bestellen Lier

Onze bloemen uit Lier zijn ook online te bestellen. We bezorgen de boeketten graag bij u thuis in de omgeving. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld kleurrijke boeketten, zoals boeket Sylvia, boeket Samantha of boeket Joyce. Voor een bijzondere uitstraling kiest u bijvoorbeeld voor boeket Serina. Boeket Daphne en boeket Belinda zijn stijlvol en lux, met mooie witte bloemen. U bestelt onze bloemen in slechts 3 eenvoudige stappen en betaalt veilig online. Bestel vandaag voor 13:00 uur en u heeft de bloemen morgen in huis. U kunt de bloemen natuurlijk ook bij een ander laten bezorgen!

Bloemen kopen in Lier

Kom snel eens langs bij Kennes in Lier voor de mooiste bloemen van de regio!

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes
kesselsesteenweg 130
2500 Lier

Telefoonnummer: 03 480 17 18
Fax: 03 480 97 61
info@bloemen-kennes.be