Rozen Kontich

Rozen kopen nabij Kontich? Bij Bloemen- en Tuincentrum Kennes koopt u allerlei soorten bloemen, waaronder topkwaliteit rozen. Komt Valentijnsdag of uw trouwdag eraan? Verras uw geliefde dan met een prachtig boeket rode, witte of roze rozen van Kennes nabij Kontich.

Rozen kopen nabij KontichKunstrozen

Het geslacht Rosa telt in het wild ongeveer 300 soorten. Rozen worden al duizenden jaren lang geteeld voor hun schoonheid en heerlijke geur. Hier wilt u dus zeker een bosje van op tafel hebben staan! In de geschiedenis komt de roos vaak terug als versiersel van paleizen en tempels en de bloem werd vaak gebruikt bij rituelen. Maar bovenal staat de roos natuurlijk symbool voor de liefde. Vooral de rode roos geven we vaak aan onze geliefde. Bij Bloemen- en Tuincentrum Kennes koopt u:

  • Enkele rozen
  • Rozen verwerkt in een boeket
  • Boeketten met alleen maar rozen
  • Stamrozen
  • Klimrozen
  • Kunstrozen

Zowel in onze bloemenwinkel als op onze tuinafdeling kunt u dus prachtige rozen kopen. Wij verkopen rozen in allerlei kleuren, zoals rood, roze, geel en wit. Boeketten met rozen kunt u ook online bestellen en wij bezorgen deze dan in Kontich en omgeving. Vandaag voor 13:00 uur besteld, morgen in huis.

Rozen in de tuin nabij Kontich?

Rozen in uw tuin nabij Kontich hebben een magisch effect. U kunt er alle kanten mee op, maar het is zeker een toevoeging voor uw tuin. Door een rozenstruik of klimroos te planten creëert u een sprookjesachtig effect. Helemaal als u deze over een poort heen laat klimmen! Rozen hebben een lange bloeiperiode en u geniet er dus gedurende een groot deel van het jaar van.

Tips voor de verzorging van rozen

Wanneer u rozen in de tuin zet, zorg er dan voor dat dit niet op een plek is waar al eerder rozen hebben gestaan. Dan zal namelijk rozenmoeheid optreden en bloeit de plant niet zo mooi als gehoopt. Voeg gedurende het hele jaar speciale voedingsstoffen voor rozen toe en houdt de grond nat. Als de roos te veel water heeft gehad, dan zullen er gele vlekjes op de stam ontstaan. Let goed op ongedierte en bestrijdt deze zo nodig. Verwijder afgevallen blad rondom de rozenstruik. Voor rozen in een vaas is het belangrijk dat u het water regelmatig ververst en dat u de stelen schuin afsnijdt. Voeg wat plantenvoeding toe, zodat de rozen mooi gaan bloeien.

Rozen kopen nabij Kontich

Kom binnenkort eens langs bij Kennes en we laten u al onze prachtige rozen zien!

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes
kesselsesteenweg 130
2500 Lier

Telefoonnummer: 03 480 17 18
Fax: 03 480 97 61
info@bloemen-kennes.be