House of Seasons

House of Seasons

Landelijk, stoer en vintage, dat zijn de stijlen van House of Seasons. Elk seizoen zijn nieuwe collecties met nieuwe kleuren en accessoires. House of Seasons heeft voor alle verschillende stijlen en smaken wat wils. Dit merk heeft zowel woon, als tuinartikelen in het assortiment. Zo kunt u uw eigen tuin, balkon of interieur een trendy uitstraling geven. Bij Tuincentrum Kennes in Lier bent u van harte welkom om de producten van dit merk te komen bekijken. 

House of Seasons collecties

Op onze sfeer en cadeau afdeling kunt u verschillende soorten merken vinden. Naast onder andere J-line en Mica Decorations kunt hier dus ook woonartikelen vinden van House of Seasons. Dit merk heeft woonaccessoires voor zowel binnen als buiten. Zij hebben alles om van uw huis een thuis te maken. De verschillende uitstralingen lopen uiteen. Kiest u liever voor een Scandinavische sfeer of voor een natuurlijk uitstraling.

  • Meubelen
  • Kaarsen, kaarsenhouders en windlichten
  • Woonaccessoires
  • Kussens en kleden
  • Lampen en mandjes

U bent in ons tuincentrum in Lier van harte welkom om de collectie van House of Seasons te komen bekijken.

House of Seasons kopen in de buurt van Antwerpen

Woont u in de buurt van Lier en bent u op zoek naar sfeervolle accessoires van House of Seaons? Breng dan eens een bezoekje aan Tuincentrum Kennes. Wij hebben verschillende soorten artikelen van dit mooie merk in ons tuincentrum. U bent ook op zondag bij ons van harte welkom, want wij zijn iedere zondag geopend. Bekijk onze overige openingstijden en dan zien we u hopelijk snel in ons mooie tuincentrum.