Mica Decorations

Mica Decorations

Kent u het merk Mica Decorations al? De collectie van Mica Decorations bestaat uit verschillende producten om uw huis en tuin sfeer te geven. Veel soorten producten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Dat is dus het leuke aan dit merk: u kunt volop mixen en matchen! Bij Tuincentrum Kennes in Lier bent u voor Mica Decorations op het goede adres. Of u nu op zoek bent naar een mooie vaas van Mica Decorations, of stoer servies; op onze sfeer- en interieur afdeling bent u aan het juiste adres. Onze afdeling met sfeer en cadeau artikelen is altijd weer gevuld met nieuwe trends op het gebied van wonen en tuinieren, waar u zowel voor cadeaus als voor nieuwe woonaccessoires aan het juiste adres bent. 

Woonaccessoires Mica Decorations

Onder woonaccessoires vallen veel verschillende producten. In ons tuincentrum in Lier hebben wij dan ook de collectie van Mica Decorations mooi voor u gepresenteerd. Zo ziet u meteen welke soort producten u mooi kunt combineren. Mica Decorations heeft echt van alles:

 • Kussens
 • Vazen
 • Verlichting
 • Vloerkleden
 • Waxinelichthouders
 • Bloempotten
 • Servies
 • Meubels, zoals stoelen en bijzettafels

Mica Decorations in Lier Tuincentrum Kennes

Top 5 populaire producten Mica Decorations

Onder al deze producten van Mica Decorations zijn natuurlijk ook producten die erg populair zijn. De populairste woonaccessoire producten hebben we even voor u op een rijtje gezet:

 1. Mica Decorations tropical ladder - Deze ladder is van bamboe gemaakt en staat erg leuk in de woonkamer of slaapkamer.
 2. Mica Decorations Brooklyn stop - Deze stolp is van glas met een touw en kan voor van alles gebruikt worden. Is het Kerst? Stop er wat kerstballetjes is. Is het bijna Pasen? Versier hem dan met wat paaseitjes en kuikentjes.
 3. Mica Decorations Yucca in pot - Bij deze mooie kamerplant zit een groene polyester pot. Zet de yucca in een kale hoek in de woonkamer en het ziet er meteen een stuk huiselijker uit.
 4. Mica Decorations Malu dienblad - Dit dienblad heeft een kleur van zilver en kan op verschillende manieren gedecoreerd worden. Eigenlijk is het altijd handig om zo'n mooi, neutraal dienblad te hebben.
 5. Mica Decorations waxinelichthouder - Deze waxinelichthouder is in zowel het grijs als het groen te verkrijgen en is gemaakt van hout.

Mica Decorations bloempot trends

De potterie van Mica Decorations is ieder seizoen weer vernieuwend. Voor zowel binnen als buiten zijn er verschillende stijlen en materialen te vinden. De uitgebreide collectie maakt het tevens mogelijk om de potterie te combineren met woonaccessoires en andere items in dezelfde stijl. Zo worden uw huis en tuin steeds meer één geheel. 

Mica Decorations woonaccessoires

Het merk Mica Decorations geeft altijd weer nieuwe inspiratie om de combineren. Mix & match om uw huis steeds weer van een nieuwe frisse uitstraling te voorzien. De veelzijdigheid aan materialen en stijlen brengt in ieder interieur weer iets extra's. De woonartikelen van Mica Decorations vindt u op onze woonafdeling, waar u ook kaarsen, artikelen voor koken en tafelen en vele andere extra's vindt. De woonaccessoires zijn niet alleen een mooie toevoeging voor uw huis, maar ook stijlvolle cadeaus waar u vele mensen mee kunt verblijden!  

Mica Decorations kopen in de buurt van Antwerpen

Wilt u met eigen ogen zien wat voor moois er op dit moment in de collectie van Mica Decorations te vinden is? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Kennes in Lier. Wilt u meer weten over het stylen van deze mooie woonaccessoires? Vraag het de medewerkers van ons tuincentrum. Zij kunnen u tips en advies geven. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en kom eens gezellig langs. Graag tot ziens bij Tuincentrum Kennes!