Bloemen Kontich

Bloemen kopen nabij Kontich? Kom dan naar Bloemen- en Tuincentrum Kennes. Bij ons koopt u kant en klare boeketten die u ook online kunt bestellen, maar we stellen ook graag een boeket of bloemstuk voor u samen. Kennes helpt u bij het vinden van passende bloemen voor iedere gelegenheid!

Bloemen voor ieder seizoen bij Kennes nabij KontichBloemen kopen nabij Kontich?

In onze winkel in de buurt van Kontich koopt u boeketten met bloemen die passen bij het huidige seizoen. In de zomer maken wij bijvoorbeeld graag vrolijke boeketten met kleurrijke bloemen, zoals de zonnebloem of gerbera. In de winter houden we het veel rustiger en gebruiken we zachte kleuren, zoals wit en zachtroze. We werken dan bijvoorbeeld ook veel met de kerstroos. Rondom de kerstdagen pakken we uiteraard feestelijk uit en versieren we onze boeketten met decoraties en slingers. De herfst is een interessant seizoen voor bloemisten, omdat zij dan de mogelijkheid krijgen om met andere natuurproducten dan alleen bloemen te werken. Denk bijvoorbeeld aan dennenappels en eikenblad. In de lente gaat alles weer groeien en bloeien en dit vieren we graag met een mooi boeket. Natuurlijk verwerken we hier echte lentebloemen in, zoals de hyacinth.

Boeketten en bloemstukken voor iedere gelegenheid

Kennes Bloemen nabij Kontich biedt ook speciale arrangementen aan. Wij zijn gespecialiseerd in:

Heeft u een speciaal verzoek, zoals bloemstukken voor op een feest? Neem dan even contact met ons op. We gaan graag samen met u zitten om al uw wensen door te spreken. Met onze bloemen nabij Kontich maakt u van iedere gelegenheid iets bijzonders.

Online bloemen bestellen in de omgeving van Kontich

U bestelt onze bloemen nu ook online. Wij bezorgen de bloemen graag bij u thuis in Kontich en omgeving. Kies bijvoorbeeld uit onze kleurrijke boeketten, zoals boeket Joyce, boeket Sylvia of boeket Samantha. Of ga voor een aparte uitstraling en kies voor boeket Serina. We hebben ook luxe, stijlvolle boeketten met witte bloemen, namelijk boeket Daphne en boeket Belinda. Bestel de bloemen in slechts 3 stappen en betaal veilig online. Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis!

Bloemen kopen nabij Kontich

Kom snel eens langs bij Kennes nabij Kontich voor de mooiste bloemen van de regio!

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes
kesselsesteenweg 130
2500 Lier

Telefoonnummer: 03 480 17 18
Fax: 03 480 97 61
info@bloemen-kennes.be