BBQ Antwerpen

BBQ kopen in de buurt van Antwerpen? Bij Bloemen- en Tuincentrum Kennes vindt u een uitgebreide showroom met verschillende merken en modellen. Naast barbecues verkopen we ook buitenkeukens en barbecue accessoires. Kortom: alles voor een heerlijke avond in de tuin!

Soorten BBQ’s bij Kennes dichtbij AntwerpenWeber BBQ dichtbij Antwerpen

Wat is de beste BBQ voor u? Ontdek het in onze showroom in de buurt van Antwerpen. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies. Bij ons koopt u diverse topmerken, waaronder Weber. Dit is hét barbecuemerk van Europa. Wij verkopen:

U vindt gegarandeerd een geschikte BBQ in onze showroom dichtbij Antwerpen. Als u graag dat echte barbecuegevoel wilt ervaren, dan is een houtskool barbecue de beste keuze voor u. Het vlees krijgt dan die authentieke, rokerige smaak. Een nadeel van dit model is dat schoonmaken veel tijd kost. Met een gasbarbecue of elektrische barbecue heeft u dit probleem niet. Beide modellen zijn gemakkelijk schoon te maken. Gasbarbecues zijn vrij groot en de gasflessen moeten steeds vervangen worden. Een elektrische BBQ is weer vrij klein en er moet altijd een stopcontact in de buurt zijn.

BBQ nabij Antwerpen: in de zomer én in de winter

Barbecueën deden we altijd in de zomer, maar de nieuwste trend is om het ook ’s winters te doen! Natuurlijk wel dicht tegen de terrasverwarming aan. Dit is bijvoorbeeld een leuk idee voor tijdens de kerstdagen. Maak eventueel een vuurtje in een vuurkorf, marshmallows erbij; meer sfeer gaat u niet krijgen!

Barbecue accessoires kopen in de buurt van Antwerpen

Naast BBQ’s en buitenkeukens koopt u bij ons nabij Antwerpen ook hele handige barbecue accessoires. Met de juiste accessoires maakt u het barbecueën aangenaam voor uzelf. Een handige vleestang kan u bijvoorbeeld heel wat frustraties besparen en met de juiste schoonmaakmiddelen bent u zo klaar met schoonmaken. Of wat dacht u van een nieuw bovenrooster, visgril of barbecueboek? Ons tuincentrum is zes dagen per week geopend. Koopzondag is ook zeker een goed moment om langs te komen. Onze medewerkers geven u dan graag advies!

BBQ kopen nabij Antwerpen?

Neem snel een kijkje in onze showroom voor de mooiste BBQ’s nabij Antwerpen!

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes

kesselsesteenweg 130

2500 Lier

 

Telefoonnummer: 03 480 17 18

Fax: 03 480 97 61

info@bloemen-kennes.be