J-line

J-line

J-line is een Belgisch woonaccessoires merk en bestaat al sinds 1978. De twee zussen Liliane en Chris zijn samen met hun partners ooit begonnen met het bedenken en ontwerpen van binnenhuisinrichting en woondecoratie. Zij zijn steeds op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen op interieur gebied. De nieuwste artikelen hebben wij voor u gepresenteerd bij Tuincentrum Kennes in Lier.

J-line collecties

Twee keer per jaar wordt er een nieuwe collectie uitgebracht: de lente-zomer en herfst-winter collectie. Daarin worden de nieuwste trends en ontwikkelingen naar voren gebracht. In de winter staat vooral de warmte en gezelligheid centraal. In de lente zijn veel kleurrijke accenten terug te vinden in de collectie. De nieuwste collectie is de herfst-winter collectie 2018/2019. Deze collectie kunt u uiteraard vinden in ons tuincentrum in Lier. In deze collectie zien we verschillende soorten en kleuren. We lichten er een paar even kort toe:

  • Army Autumn: Bestaat vooral uit neutrale kleuren met een robuuste touch. Wat opvalt zijn de mannelijke kleuren, zoals groen en bruin in combinatie met metaal en tapijt.
  • Garden Of Eden: De kleuren paars in combinatie met groentinten zijn hier een echte eyecatcher. In combinatie met bijvoorbeeld een houten bijzettafel of mooie kaarsen maakt dit plaatje helemaal compleet.
  • Mystical Mint: In deze collectie zien we vooral frisse, pastelkleuren zoals muntgroen. Deze collectie zal de hele ruimte oplichten door de linnen look te combineren met accessoires van berk.
  • Wild Cherry: De kleur die in deze collectie centraal staat, is kersenrood. Deze kleur geeft meteen luxe en warmte. 
  • Goldy Blue: De naam zegt het eigenlijk al; in deze collectie zijn blauw en goud dé kleuren. In combinatie met zwarte accenten geeft dit een gewaagd, maar stoer interieur.

J-line woonaccessoires

Iedere collectie die J-line uitbrengt bestaat uit heel veel soorten producten en is heel erg uitgebreid. Van meubels tot klokken en van wanddecoratie tot servies. Met J-line kunt u een compleet nieuw interieur aanschaffen. Blijft u in dezelfde stijl, dan past het perfect bij elkaar. Naast de grotere producten hebben de collecties van J-line ook kaarsen, beeldjes, dienbladen, kussens, spiegeltjes en kleedjes. De kleine details, die zijn erg belangrijk en moeten niet vergeten worden. Bij Tuincentrum Kennes in Lier presenteren wij al artikelen bij elkaar, zodat u meteen inspiratie op kunt doen.

J-line kopen in de buurt van Antwerpen

Woont u in de buurt van Antwerpen en Kontich? En bent u benieuwd geworden naar J-line? Kom gerust eens een keer langs bij Tuincentrum Kennes in Lier. Laat u verrassen en inspireren door dit mooie merk. Wilt u advies over het stylen van uw huis? De medewerkers van ons tuincentrum kunnen u daar zeker bij helpen. Naast J-line verkopen wij meerdere merken woonaccessoires. Ook dit kunt u bij ons komen bekijken. Hopelijk tot snel!