Koopzondag Lier

Een koopzondag bezoeken in Lier? Bij Tuincentrum Kennes is het elke week koopzondag. Wij zijn dan geopend van 09:00 tot 17:00 uur. U hoeft zich zeker niet te vervelen deze zondag. Kom gezellig langs en bekijk ons brede assortiment tuinplanten, kamerplanten, bloemen, woonaccessoires, potterie, barbecues en tuingereedschap. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u tuin- en interieuradvies te geven!

Genieten van een breed assortiment tijdens onze koopzondag in LierGezellige koopzondag Lier

Bij Tuincentrum Kennes in Lier vindt u alles op het gebied van tuinieren en wonen. Waarom moet u nou echt eens bij ons langskomen? Bij ons familiebedrijf Kennes:

  • Worden al meer dan vijftig jaar de beste producten voor u geselecteerd
  • Hebben we een zeer breed assortiment
  • Vindt u de laatste trends op het gebied van planten en wonen
  • Beleeft u 3500m2 aan tuinplezier
  • Vindt u ook een prachtige bloemenwinkel
  • Is het elke zondag koopzondag

Kom de sfeer proeven bij ons tuincentrum in Lier tijdens onze koopzondag en bekijk ons brede assortiment!

Koopzondag Lier: planten kopen

Zondag is bijvoorbeeld de perfecte dag om planten te kopen. Kom ’s ochtends bij ons langs en gebruik de rest van de dag om uw tuinplanten in de tuin te planten of om een mooi plaatsje te vinden voor uw kamerplanten. U koopt bij ons zowel vaste tuinplanten als eenjarige perkplanten. Zorg voor evenwicht in uw tuin door groen te combineren met kleur. Ook voor bomen, heesters en coniferen kunt u bij ons terecht. Maak uw tuin een beetje spannender door hoogteverschil te creëren. In het najaar koopt u bij ons bloembollen, waardoor u in het voorjaar een prachtige bloemenzee in de tuin heeft. Of wat dacht u van klimrozen of andere klimplanten? Heel origineel! Qua kamerplanten vindt u bij ons groene kamerplanten, zoals palmen enBloemen kopen tijdens koopzondag nabij Lier bloeiende kamerplanten, zoals orchideeën. En natuurlijk cactussen en vetplanten. Kom langs in Lier tijdens onze koopzondag en dan stellen we een mooi arrangement voor u samen met bijpassende pot.

Bloemen kopen op zondag bij Tuincentrum Kennes in Lier

Ook onze bloemenwinkel in Lier heeft een koopzondag. Kom mooie seizoensgebonden boeketten kopen of laat een mooi boeket samenstellen. Ook voor rouwarrangementen en bruidsboeketten kunt u bij ons terecht.

We zien u graag tijdens onze koopzondag in Lier. Bekijk van te voren vooral even onze voordelige aanbiedingen!

Bezoek onze koopzondag in Lier

Wij zien u graag verschijnen op onze koopzondag in Lier!

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes
kesselsesteenweg 130
2500 Lier

Telefoonnummer: 03 480 17 18
Fax: 03 480 97 61
info@bloemen-kennes.be