Verlichting

Verlichting is van groot belang als u een sfeervol huis wilt hebben. Met de verlichting uit ons assortiment wordt uw huis gegarandeerd sfeervoller! In grote ruimtes kan verlichting heel veel uitmaken voor de sfeer in huis. Wij verkopen verlichting voor binnen en buiten het huis. Wij streven ernaar om ons artikelaanbod verlichting mee te laten gaan met de trends. Zo is er elk seizoen wel iets voor u te vinden. Wij verkopen onder andere de volgende soorten verlichting:

  • Verlichting voor binnen
  • Dimmers voor uw verlichting
  • Tuinverlichting

Verlichting voor in huis

Verlichting in huis is niet alleen maar functioneel. Verlichting kan ervoor zorgen dat uw huis sfeervol wordt, helemaal tijdens de donkere winterdagen. De verlichting die wij verkopen varieert van klein tot groot. Met een kleine lamp in een donker hoekje zorgt u ervoor dat ook dit donkere hoekje sfeervol wordt. Het licht van de kleine en grote lampen kunnen door middel van een dimmer naar het juiste niveau geschakeld worden. Bij een romantisch diner is natuurlijk minder licht nodig dan wanneer u een boek aan het lezen bent. 

Tuinverlichting

Met de tuinverlichting die wij verkopen kunt u genieten van de lange zomerse avonden, of juist de donkere winterse dagen! U kunt met ons breed assortiment tuinverlichting langer buiten zitten, maar uw kinderen kunnen ook langer in de tuin spelen. Tuinverlichting is een belangrijk onderdeel van uw tuin, zo kunt u namelijk optimaal genieten van uw tuin en is het plezier in uw tuin niet tijdsgebonden. U kunt uw tuin natuurlijk ook altijd verlichten met een mooie fakkel of lantaarn. Mocht u kinderen of huisdieren hebben, dan is ons assortiment elektrische tuinverlichting wat veiliger. 

Vragen over ons aanbod verlichting

Mocht u vragen hebben over ons aanbod verlichting, kom dan langs in ons tuincentrum in Lier nabij Antwerpen en Mechelen. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar en helpen u graag met het uitzoeken van de beste verlichting. Ook kunt u natuurlijk ten alle tijden contact met ons opnemen.

Heeft u liever kaarslicht om nog wat extra sfeer in of rondom uw huis te creëren? Kijk dan eens bij ons aanbod kaarsen! Ook de woonaccessoires die wij verkopen dragen veel bij aan de sfeer in huis. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau