Bloemist Antwerpen

Voor een bloemist in de buurt van Antwerpen moet u zeker eens langskomen bij Bloemen- en Tuincentrum Kennes. U vindt hier verse bloemen en bloemstukken. Er liggen altijd kant en klare boeketten voor u klaar, maar het is ook mogelijk om een boeket te laten samenstellen door onze topbloemist nabij Antwerpen.

Bloemist nabij Antwerpen met de mooiste bloemen van het seizoenBloemist nabij Antwerpen: bloemstukken

Iemand verrassen met een bloemetje, heerlijk is dat! Maar vergeet ook vooral uzelf niet. Onze bloemist dichtbij Antwerpen heeft altijd seizoensgebonden boeketten voor u klaarliggen. ’s Zomers werken zijn bijvoorbeeld met kleurrijke bloemen, zoals de zonnebloemen en onze winterse boeketten zijn vaak juist wit of zachtroze. De kerstroos, amaryllis en tulp zijn bijvoorbeeld leuk om in de winter op tafel te zetten. Uiteraard worden de boeketten rond de kerstdagen feestelijk versierd met slingers, kerstballen en andere versieringen. De herfst is ook een leuk seizoen om bloemen te kopen, omdat er dan veel gewerkt wordt met natuurlijke producten, zoals bijvoorbeeld eikenblad en rozenbottels. In de lente vieren we dat alles weer gaat groeien en bloeien en hier hoort natuurlijk ook een prachtig boeket bij. In dit seizoen zijn de narcis, tulp en aster bijvoorbeeld erg populair. Ieder jaar proberen wij u weer te verrassen met een nieuw assortiment seizoensbloemen.

Speciale arrangementen van onze bloemenwinkel dichtbij Antwerpen

Misschien heeft u binnenkort een speciale gelegenheid en wilt u daarvoor graag een persoonlijk boeket laten samenstellen. Ook dit is mogelijk bij onze bloemist nabij Antwerpen. Wij bieden diverse arrangementen aan, zoals:

  • Bruidsboeketten en ander bruidswerk
  • Valentijns boeketten
  • Moederdagboeketten
  • Bloemstukken voor Allerheiligen
  • Rouwstukken

Verder staan wij open voor al uw verzoeken. We maken bijvoorbeeld ook met liefde een boeket voor de verjaardag van uw beste vriendin of voor uw trouwdag.

Bloemist en tuincentrum ineen nabij AntwerpenBloemist Antwerpen: seizoensboeketten

Onze bloemist in de buurt van Antwerpen staat altijd voor u klaar. We zijn zes dagen per week geopend en het is iedere zondag koopzondag. Onze bloemisten maken gegarandeerd een passend boeket voor iedere gelegenheid. Tegen een kleine vergoeding bezorgen we de bloemen ook in de regio. Naast bloemenwinkel is Kennes ook nog een vooraanstaand tuincentrum. U kunt hier onder andere terecht voor tuinplanten en woonplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen en barbecues.

Bezoek onze bloemist dichtbij Antwerpen!

Enthousiast geworden? Onze bloemist nabij Antwerpen is gemakkelijk te bereiken met de auto. Kom snel eens bij ons langs!

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes
kesselsesteenweg 130
2500 Lier

Telefoonnummer: 03 480 17 18
Fax: 03 480 97 61
info@bloemen-kennes.be