Tuincentrum Kontich

Op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Kontich met een breed assortiment? Bij Kennes vindt u alles voor huis, tuin en dier. Wij verkopen bijvoorbeeld diverse soorten tuinplanten, topkwaliteit tuingereedschap, barbecues en buitenkeukens, bloemen en stijlvolle woonaccessoires.

Bezoek Tuincentrum Kennes dichtbij KontichTuincentrum nodig nabij Kontich? Kom naar Kennes!

Tuincentrum Kennes in de buurt van Kontich is een familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar actief is in deze branche. Ieder jaar opnieuw worden de beste producten voor u geselecteerd. We gaan graag met de tijd mee en houden ons daarom aan de laatste trends. Daarnaast bieden we u uiteraard de beste kwaliteit bloemen en planten! Alle kennis is van vader op zoon doorgegeven en daar kunt u dagelijks van profiteren. Of u nu een bloemstuk nodig heeft, of tuinplanten wilt kopen; het kan allemaal bij ons groencentrum dichtbij Kontich. Ons ruime assortiment laat u genieten van veel mooie kleuren en zo kunt u binnen en buiten weer opfleuren!  

Het aanbod van ons plantencentrum in de buurt van Kontich

Plantencentrum Kennes heeft u veel levend groen te bieden, waaronder:

  • Vaste planten
  • Eenjarige planten
  • Bollen & Zaden
  • Bloemen 
  • Boeketten
  • Bloemstukken; kom langs bij ons tuincentrum nabij Kontich om de mogelijkheden door te spreken. 
  • Rouwarrangementen
  • TrouwarrangementenTuincentrum nabij Kontich bezoeken?

Vaste planten bepalen de sfeer in uw tuin. Onze deskundige medewerkers bekijken samen met u de opties. Wat past goed bij uw tuin; Een kleurrijke hortensia, een frisse buxus of een mooie rozenstruik? Ook voor eenjarige planten, zaden of bloembollen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag tips over het planten en de verzorging. Wilt u een ander graag verrassen met een boeket of een mooi bloemstuk? Alles kan door onze medewerkers geregeld worden. Vertel ons wat u mooi vindt en wij maken een boeket dat geheel aan uw wensen voldoet. Ook voor rouwarrangementen kunt u bij ons terecht. Wij staan bij een ingrijpende gebeurtenis als het verliezen van een naaste met liefde voor u klaar en ontwerpen graag aan passend rouwstuk.

Ons prachtige tuincentrum nabij Kontich bezoeken?

Komt u ons 3500 m2 tuincentrum in de buurt van Kontich bezoeken? Ons personeel staat voor u klaar om u op weg te helpen, uw vragen te beantwoorden en om u te inspireren. Kennes is thuis in huis en tuin! Wij zijn zes dagen per week geopend; van maandag t/m zaterdag vanaf 09.00 uur tot 18.00 uur. En op zondag tot 17:00 uur. Kom snel eens bij ons langs!

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes
kesselsesteenweg 130
2500 Lier

Telefoonnummer: 03 480 17 18
Fax: 03 480 97 61
info@bloemen-kennes.be