Bloemenwinkel Duffel

Een bloemenwinkel nabij Duffel bezoeken? Kom langs bij Kennes voor verse boeketten iedere dag! Er liggen kant en klare boeketten voor u klaar, maar we stellen ook graag een boeket voor u samen. Voor iedere gelegenheid! We hebben een breed assortiment bloemen in verschillende kleuren. Ons assortiment is afgestemd op het seizoen.

Boeketten bij onze bloemenwinkel in de buurt van DuffelBloemenwinkel nabij Duffel met prachtige boeketten

Kom langs bij onze bloemenwinkel nabij Duffel en laat u verrassen door onze prachtige boeketten. De bloemenshop staat vol met seizoensgebonden boeketten. In de herfst werken onze bloemisten bijvoorbeeld veel met gladiolen, euphorbia, dhalia’s en gladiolen. Dit combineren zij vaak met dieprode eikenbladeren en rozenbottels. ’s Winters koopt u bij ons boeketten met daarin bloemen als de amaryllis, kerstroos en de tulp verwerkt. Rond de kerstdagen maken onze bloemisten natuurlijk iets feestelijks van uw boeket door het geheel te versieren met kerstballen, gekleurde linten en andere decoraties. Tijdens de lente en zomer ziet u in onze winkel heel veel zonnebloemen en allerlei andere vrolijk gekleurde bloemen. Bekijk ook eens onze bloemenwebshop.

Speciaal bloemwerk in onze bloemenwinkel dichtbij Duffel

Daarnaast heeft u bij onze bloemenwinkel nabij Duffel de keuze om een boeket te laten samenstellen. Vertel ons uw wensen en wij maken er iets moois van! Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in:

Wij maken de mooiste dag van uw leven graag nog een beetje mooier door uw trouwlocatie met bloemen aan te kleden. We stellen niet alleen een prachtig bruidsboeket voor u samen, maar we maken ook corsages, bloemstukken en tafelstukken. Ook voor minder leuke gebeurtenissen als een begrafenis kunt u bij ons terecht. Maak telefonisch een afspraak, zodat we even de tijd voor u kunnen nemen om al uw wensen door te spreken.

Bezoek de mooiste bloemenshop in de omgeving van Duffel

De bloemenshop nabij Duffel staat voor u klaar. Bloemen- en plantencentrum Kennes is een echt familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar de beste producten voor u selecteert. We zijn onderscheidend en gaan met de tijd mee. Ons personeel helpt u met een glimlach verder en inspireert u graag. Neem voor vragen contact met ons op of kom langs in onze 3500m² grote winkel in Lier!

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes
kesselsesteenweg 130
2500 Lier

Telefoonnummer: 03 480 17 18
Fax: 03 480 97 61
info@bloemen-kennes.be