Tuincentrum Antwerpen

Op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Antwerpen? Voor het meest uitgebreide aanbod planten en bloemen moet u toch wel bij Tuincentrum Kennes zijn. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan vijftig jaar en kennis is overdragen van vader op zoon. Stel ons gerust al uw vragen; wij helpen u graag!

Tuincentrum dichtbij Antwerpen Tuincentrum nabij Antwerpen

Of u nu op zoek bent naar een paar mooie tuinplanten of een nieuwe stijl voor uw interieur; bij Tuincentrum Kennes bent u aan het juiste adres. Wat maakt ons tuincentrum nabij Antwerpen zo bijzonder? Bij Kennes:

  • Beleeft u 3500m2 aan tuinplezier
  • Hebben we jarenlange ervaring met het kweken en verhandelen van levend groen
  • Gaan we mee met onze tijd; bij ons tuincentrum nabij Antwerpen houden we de nieuwste trends scherp in de gaten.
  • Geniet u wekelijks van top aanbiedingen
  • Kunt u terecht voor bruidswerk en rouwstukken
  • Bestelt u boeketten ook online

Op onze website vindt u naast actuele aanbiedingen ook allerhande tuintips en handig tuinnieuws.

Groencentrum Kennes in de buurt van Antwerpen: thuis in huis en tuin

Ons plantencentrum nabij Antwerpen heeft u een breed assortiment te bieden. Hierbij kunt u denken aan bloemen en planten, maar ook aan potten voor binnen en buiten, boeketten, barbecues, tuingereedschap, meststoffen, grondstoffen en stijlvolle woonaccessoires. Verbeter de sfeer in huis gemakkelijk door een paar romantische kaarsen neer te zetten. Combineer uw stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen, druipkaarsen of dinerkaarsen met een bijpassende schaal of dienblad. Daarnaast verkopen we allerlei vrolijke kussentjes, fotolijstjes, beeldjes en foam- en zijdebloemen die nét echt lijken. Bekijk ons assortiment alvast online.

Bezoek ons mooie tuincentrum nabij Antwerpen nú!

Het is dus zeker de moeite waard om even langs te komen bij Tuincentrum Kennes in de buurt van Antwerpen. Wij zijn zes dagen per week van 09:00 tot 18:00 geopend, met uitzondering van zondag; dan sluiten we om 17:00. Let op: op dinsdag zijn we gesloten! Iedere zondag is bij ons koopzondag, omdat dit de ideale dag is om een tuincentrum te bezoeken. Op zondag kunt u ons brede assortiment namelijk even op uw gemakje bekijken. U heeft daarna nog genoeg tijd om een plekje te zoeken voor uw nieuwe planten, kerstdecoraties, bloemen of woonaccessoires. Kom snel eens bij ons langs!

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes
kesselsesteenweg 130
2500 Lier

Telefoonnummer: 03 480 17 18
Fax: 03 480 97 61
info@bloemen-kennes.be