Planten Kontich

Planten kopen in de buurt van Kontich? Het ruimste aanbod aan kamerplanten, tuinplanten, vaste planten en meer vindt u nu bij Tuincentrum & Bloemenwinkel Kennes. Wij helpen u ook graag met de verzorging van uw planten. Daarom verkopen we topkwaliteit tuingereedschap, meststoffen en biologische bestrijdingsmiddelen.

Breed assortiment planten bij Kennes in de buurt van KontichPlanten Kontlich: buitenafdeling

Tuincentrum Kennes nabij Kontich heeft vijftig jaar ervaring met het kweken en verhandelen van planten. Wij bieden u dan ook een breed assortiment, dat onder andere bestaat uit:

  • Tuinplanten
  • Vaste planten
  • Eenjarige planten
  • Bollen & Zaden
  • Kamerplanten
  • Cactussen & Vetplanten
  • Nog veel meer soorten planten; bekijk ons volledige assortiment nabij Kontich!

Wij van Kennes proberen het u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten, zoals schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. U kunt op het plantetiket zien wat de hoogte van de plant is en in welke grond de plant het beste kan groeien. Kuipplanten, zoals tibouchina, hibiscus, fuchsia, abutilon en lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar dus naar binnen, ook geen onbelangrijke informatie. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over de verschillende soorten planten die wij dichtbij Kontich verkopen en waar u op moet letten bij de verzorging. Of lees de allerhande tuintips op onze website.

Planten voor binnen kopen dichtbij KontichPlanten Kontich: kamerplanten

Bij Kennes vindt u het meest uitgebreide assortiment planten nabij Kontich. We verkopen naast tuinplanten ook kamerplanten. Kamerplanten zijn er in alle soorten en maten. Bij Kennes nabij Kontich koopt u populaire kamerplanten, zoals palmen en orchideeën, maar ook tropische kamerplanten die u waarschijnlijk nog nooit heeft gezien. Ons aanbod Cactussen & Vetplanten is ook zeer ruim. Zet cactussen in groepjes bij elkaar voor een leuk effect! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste combinatie kamerplanten. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u felle kleuren niet te veel laat overheersen. Dit is namelijk niet rustgevend en wordt op den duur vervelend. Zorg er altijd voor dat u genoeg planten in huis nabij Kontich heeft staan; dit is essentieel voor een gezond binnenklimaat.

Tuincentrum Kennes nabij Kontich; dé specialist in bloemen en planten

Naast planten verkopen we bij Tuincentrum Kennes in de buurt van Kontich ook bloemen. Er liggen altijd seizoensgebonden boeketten voor u klaar, maar u kunt ook iets laten samenstellen. Vertel ons uw wensen en we gaan er mee aan de slag! Ook voor bruidswerk en rouwkransen kunt u bij ons terecht. Kom snel eens langs bij ons tuincentrum om levend groen te kopen!

Planten kopen dichtbij Kontich?

Onze deur staat altijd voor u open!

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes
kesselsesteenweg 130
2500 Lier

Telefoonnummer: 03 480 17 18
Fax: 03 480 97 61
info@bloemen-kennes.be