Groene kamerplanten

Onder deze categorie planten bedoelen we groene kamerplanten die niet bloeien en die hun sierwaarde ontlenen aan de bladvorm of kleur. De meeste 'groene' planten zijn niet zo kieskeurig met hun standplaats, als ze maar niet in de volle zon staan. Maar zo hebben de bonte soorten meer licht nodig en is een standplaats op het Oosten prima. Tuincentrum Kennes in Lier heeft een groot assortiment aan groene kamerplanten.

Assortiment groene kamerplanten 

Tuincentrum Kennes in Lier verkoopt verschillende soorten groene kamerplanten die stuk voor stuk prachtig zijn. De groene kamerplanten zijn van een goede kwaliteit en met de juiste verzorging kunt u er nog jaren van genieten. Wij verkopen verschillende soorten kamerplanten waaronder de volgende: 

Groene kamerplant in pot

Groene kamerplanten in combinatie met de juiste pot koopt u bij Tuincentrum Kennes in Liers. Voor prachtige potten in veel formaten en allerlei kleuren bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod potten bestaat uit glas, keramiek, kunststof, mandwerk en zink. Ook hebben wij een ruim assortiment aan Elho potten. Deze zijn lichtgewicht en gemaakt van kunststof. Elho potten brengen sfeer en plezier in huis! Ook voor speciale potgrond kunt u bij ons terecht. In combinatie met een mooie bladspray gaan de bladeren van uw groene kamerplanten nog meer glimmen. Met een gezonde kamerplant kunt u weer een paar jaar genieten!

Groene kamerplanten kopen bij Tuincentrum Kennes in Lier, nabij Antwerpen

Voeding groene kamerplanten

Geef de planten matig water en in de groeiperiode eenmaal in de twee weken plantenvoeding. Het zal duidelijk zijn dat niet alle planten dezelfde vochtopname hebben. Geef nooit water als de grond nog nat is. Er is speciale plantenvoeding voor groene planten. Door de bladeren te sprayen met bladspray krijgen de bladeren extra glans en kunt u nog meer genieten van uw mooie groene kamerplant! Houdt er wel rekening mee dat deze spray niet geschikt is voor de 'behaarde' bladeren maar bijvoorbeeld wel voor ficus soorten. Verwen de kamerplanten eens met een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een zacht regenbuitje in de zomer eens lekker buiten. 

Ziektes bij groene kamerplanten

Net als bij mensen kunnen planten ziek worden. Een oorzaak die vaak voorkomt is dat er teveel water wordt gegeven. Het is dus belangrijk dat niet iedere plantensoort klakkeloos dezelfde hoeveelheid water krijgt. Als bonte bladeren groen worden is de standplaats toch te donker. Spint is een soort infectie van mijten op planten met als gevolg bladuitval, gele bladeren of bruine bladpunten. In ons tuincentrum zijn zowel biologische als chemische bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar om dit ongedierte te bestrijden. Wij vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk van uw groene kamerplant kunt genieten. Wilt u daarom misschien advies? Onze medewerkers helpen u graag.

Groene kamerplanten kopen bij Tuincentrum Kennes in Lier, nabij Antwerpen

Groene kamerplanten kopen bij Tuincentrum Kennes in Lier

Mooie groene kamerplanten die passen bij uw interieur koopt u bij Tuincentrum Kennes in Lier. Voor vragen over ons aanbod kunt u terecht in ons tuincentrum in Lier nabij Kessel, Berlaar en Gestel. Onze medewerkers helpen u daar graag verder met uw aankoop van een groene kamerplant. Ook kunt u gerust ten alle tijden contact met ons opnemen. Plan hieronder uw route naar ons tuincentrum, bekijk de openingstijden van onze winkel en dan zien we u hopelijk snel bij Kennes in Lier.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten