Kunststof

Bloempotten die zijn gemaakt van kunststof hebben zo veel voordelen, dat u ze wel in huis moet hebben. In ons tuincentrum in Lier hebben wij een ruim aanbod aan kunststof bloempotten. Wij verkopen kunststof bloempotten in allerlei verschillende maten en kleuren. De potten zijn van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Voordelen kunststof bloempotten

Kunststof bloempotten wegen erg weinig en zijn daarom zo makkelijk op te tillen en te verplaatsen. Maar.. de kunststof bloempotten hebben meer voordelen:

  • Niet breekbaar
  • Bestand tegen chemische middelen
  • Bestand tegen hoge temperaturen en tegen vorst
  • Erg licht in gewicht

Hangplanten kunt u ook gemakkelijk ophangen in een kunststof bloempot. Kunststof is stevig materiaal en niet breekbaar. Het is een groot voordeel dat kunststof bestand is tegen hoge temperaturen en vorst, zo bevriezen of verbranden de wortels minder snel. Kunststof bloempotten zijn makkelijk schoon te maken. Daarnaast is een kunststof bloempot en pot die niet 'ademt'. Hierdoor verdampt het water in de pot minder snel. Doordat het water minder snel verdampt, kunnen planten zelf meer water opnemen en drogen ze dus minder snel uit. 

Kunststof bloempotten kopen in de buurt van Antwerpen

Heeft u vragen over ons assortiment met kunststof bloempotten? U kunt altijd contact met ons opnemen of u kunt natuurlijk langskomen in ons tuincentrum in Lier. U bent van harte welkom! De medewerkers van ons tuincentrum kunnen u alles vertellen over onze bloempotten. Houdt u toch wat meer van een bloempot van glas, keramiek, mandwerk of zink? Ook daarvoor kunt u bij Tuincentrum Kennes langskomen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie