Elho

Al ruim 50 jaar brengen de kunststof binnen bloempotten en buiten plantenbakken van Elho sfeer en plezier in huis & tuin. Fleur uw woonkamer, keuken, slaapkamer, tuin of balkon op met mooie bloemen en planten in de kleurrijke en stijlvolle potten van Elho. Of u nu opzoek bent naar: mat, glanzend, vierkant, ovaal, rond, groot of klein, Elho heeft voor ieder wel een passend formaat bloempot of plantenbak. Elk jaar weer is Elho de trendsetter in kleurstellingen, ieder jaar weer is er sprake van talloze innovaties, zoals de brussels herbs met het handige bijpassende kruidenschaartje een erg handig product of de trendy hangende potten. Laat u inspireren door de uitgebreide Elho collectie! 

Assortiment Elho artikelen

Het aanbod van Elho bestaat in basis uit de volgende groepen artikelen:

  • Bloempotten
  • Plantenbakken
  • Watertonnen
  • Kweektafels
  • Plantenspuiten
  • Gieters
  • Elho bewaterings accessoires

Het bedrijf achter Elho bloempotten & plantenbakken

De Elho artikelen zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland. Alle Elho producten zijn van de beste kwaliteit, gaan lang mee en worden ontworpen om het beste uit uw planten te halen. Productie vind plaats met 100% schone windenergie, en 55% van de Elho producten wordt al gemaakt van gerecycled materiaal. Het doel van Elho is om in 2020 een volledig circulair bedrijf te zijn. Elho brengt de natuur én de positieve vibes die groen met zich meebrengt dichterbij. In allerlei vormen, kleuren en maten. Met als doel dagelijks inspireren: samen bouwen aan een groenere en betere leefomgeving!

Elho bewatering tuincentrum Kennes 

Route naar tuincentrum Kennes plannen

In ons tuincentrum hebben wij een ruim assortiment met Elho artikelen voor u klaar staan. Ons vakkundige personeel helpt u graag bij het kiezen van de bij uw binnen of buiten planten passende Elho artikelen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie