Tuincentrum Lier

Tuincentrum Lier bezoeken? Een goede keuze, een ruim assortiment planten en bloemen in het plantencentrum. Tuincentrum en bloemenwinkel Kennes is er voor u!

 

Tuincentrum Lier Tuincentrum bezoeken in Lier? Kom naar tuincentrum GroenRijk in Lier!

Tuincentrum Lier bezoeken? Een goed moment om er even tussenuit te gaan en te ontdekken wat u hier allemaal wordt aangeboden. Bij plantencentrum Kennes kunt u zich laten inspireren voor binnen en buiten. Het is een familiebedrijf en ze selecteren al meer dan vijftig jaar de beste producten voor u. Met de tijd meegaan staat hier echt centraal. Er worden u hier alleen maar de beste kwaliteit bloemen en planten aangeboden. Gaat u daarom ook het plantencentrum bezoeken om te ontdekken wat tuincentrum nabij Lier u te bieden heeft.

 

Plantencentrum aanbod bekijken

Het plantencentrum nabij Lier heeft u veel te bieden. Maar wanneer heeft u tijd om ons te bezoeken? Dit zijn onze openingstijden:

  • Maandag 09:00 - 18:00 uur.
  • Dinsdag zijn wij gesloten
  • Woensdag 09:00 - 18:00 uur.
  • Donderdag 09:00 - 18:00 uur.
  • Vrijdag 09:00 - 18:00 uur.
  • Zaterdag 09:00 - 18:00 uur.
  • Zondag 09:00 - 17:00 uur.

Op zon- en feestdagen kunnen onze openingstijden, daarvoor kunt u de website raadplegen en kijken wat de aangepaste openingstijden zijn.

 

Tuincentrum Lier nader in beeld

Bij tuincentrum Lier bent u aan het juiste adres voor boeketten, bloemstukken en rouwarrangementen. Maar ook voor planten voor binnen en buiten zit u hier goed! Komt u daarom ook langs in onze 3500m² grote winkel nabij Lier. Ons personeel helpt u met een glimlach verder en beantwoord uw vragen!

 

Groencentrum bezoeken

Kennes, thuis in huis en tuin, het groencentrum waar dat u een kijkje kunt nemen tijdens onze openingstijden! Of dat u nu op zoek bent naar tuinplanten, dierenbenodigdheden, gereedschap, gewasbescherming, kamerplanten, grond- en meststoffen, producten om plagen in de tuin aan te pakken, potterie, snijbloemen, barbecues en cadeauartikelen. Weet u al wanneer dat u bij ons een kijkje komt nemen? We hopen u snel te mogen ontvangen in ons tuincentrum nabij Lier.