Kamerplanten

Geef uw huis meer sfeer met kamerplanten! Zet bijvoorbeeld een mooie, groene plant in de hal of op de slaapkamer. Bij tuincentrum Kennes in Lier bent u voor kamerplanten op het goede adres.

Assortiment kamerplanten

Wij hebben een groot assortiment met kamerplanten, zoals bijvoorbeeld cactussen, palmen, yucca's en orchideeën. Gaat u graag voor het complete plaatje? Dan kunt u bij ons meteen een geschikte pot uitzoeken voor uw kamerplant. Wij hebben in ons tuincentrum namelijk ook een ruim aanbod aan potten, vazen, en manden. Ieder jaar zijn er kamerplanten trends, zo ook dit jaar. We zien dit jaar bijvoorbeeld de waaierpalm, vijgcactus en bananenplant veel terug komen. Dit zijn echt wel bijzonder eye-catchers voor in uw huis.

Kamerplanten kopen bij tuincentrum Kennes in Lier

Onze medewerkers kunnen u advies geven hoe u de kamerplanten het best kunt verzorgen. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende soorten plantenvoeding. Potgrond is natuurlijk ook belangrijk. In potgrond zitten speciale voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. Kom gerust eens een keer langs bij ons en laat u inspireren door ons assortiment met kamerplanten.