Moederdag 2020

Moederdag cadeau 2018

Zoekt u naar een Moederdag cadeau in de omgeving van Lier? Zaterdag 15 Augustus is het weer zover, dan worden moeders weer in de bloemetjes gezet. Letterlijk meestal, met een groot boeket of een fleurige kamer- of tuinplant. Op Moederdag worden natuurlijk alle moeders verwend. Een op school of de crèche gemaakte tekening van de kleinste kinderen of een ontbijt op bed als ze wat groter zijn. Maar een cadeautje is ook leuk om te geven met Moederdag. Vertel met dit gebaar hoe belangrijk ze is! In ons tuincentrum in Lier vindt u nog veel meer mooie en praktische cadeaus die zeker bij moeders in de smaak zullen vallen.  

Moederdag cadeau? Voor elke wat wils 

Welke smaak moeder ook heeft en welk budget u ook tot uw beschikking hebt, u zult zeker slagen als u eens goed rondkijkt in ons tuincentrum in Lier.

  • Geef haar een mooi boeket bloemen, wij hebben diverse boeketten klaar staan om zo mee te nemen of laat er ééntje maken met de favoriete bloemen van moeder lief. Onze ervaren bloemist maakt graag een persoonlijk boeket klaar!
  • Een kamerplant staat langer dan een bos bloemen daar heeft ze net wat langer plezier van. Enkele populaire kamerplanten zijn: de orchidee, ficus, lepelplant, vetplanten en de cactus. Deze planten en vele andere zijn te verkrijgen in ons tuincentrum!
  • Een bloeiende tuinplant cadeau geven op Moederdag kan ook! Er is nu volop keuze uit diverse zomerbloeiers. Populaire planten voor buiten met Moederdag zijn bijvoorbeeld: een bloempot gevuld met zomerbloeiers zoals zonnehoed, petunia’s of lavendel etc. U kunt ook denken aan hangende tuinplanten. Hangende zomerplanten op pot zitten vaak in hanging baskets. Wellicht heeft u ze wel eens gezien, ze brengen een erg gezellige sfeer. Opzoek naar een grotere tuinplant op stam of als struik met veel bloemen, dan kun je denken aan: fuchsia, sundaville, hortensia’s etc. Deze planten kunnen mooi gecombineerd worden met een bloempot van het merk Nature, een kunststof pot van Elho of een rieten mand. 
  • Wat te denken van een mooie vaas of bloempot?
  • Gereedschap voor in de tuin, denk aan een gestroomlijnde gieter, een nieuwe snoeischaar of tuinhandschoenen of een handige tuinslang met haspel?
  • Een vrolijke tuinposter voor aan de schutting of schuur
  • Een vogelhuisje, vogeldrink- of voederschaal of insectenhotel voor als ze van dieren houdt? 
  • Een kweekkasje, zodat moeder aan de slag kan met het zaaien van groenten en eenjarige zomerbloeiers
  • Een decoratieve aardbeienpot of hangmand voor aan de pergola

En zo kunnen we nog wel even doorgaan...welbeschouwd is vrijwel ieder product in ons tuincentrum een schot in de roos voor Moederdag.

Moederdag cadeaus tuincentrum Kennes Lier Zijde bloemen moederdagcadeau tuincentrum Kennes Lier Moederdag cadeaus tuincentrum Kennes Lier

Meer weten over ons aanbod? Bezoek ons tuincentrum in Lier voor Moederdag

Kom vooral eens een kijkje nemen in ons tuincentrum, diverse cadeaus voor Moederdag zijn te vinden in ons tuincentrum.Door middel van onderstaande route planner kunt u gelijk naar ons tuincentrum navigeren. Of bel ons met vragen: 03/480 17 18

Alvast een heel fijne Moederdag gewenst!