Barbecue Heist op den Berg

Een barbecue kopen in de buurt van Heist op den Berg? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Kennes. Geniet van een heerlijke zomeravond met onze diverse modellen van topmerken als Weber. We verkopen daarnaast ook buitenkeukens en barbecue accessoires.

BBQen in de buurt van Heist op den Berg in de zomer én in de winterBarbecues en accessoires nabij Heist op den Berg

Wat is er leuker dan op een zomerse avond heerlijk barbecueën met vrienden of familie? Maar barbecueën in de winter wordt ook steeds populairder. Installeer terrasverwarming en geniet van een winterse barbecue. Leuk om bijvoorbeeld met Kerst te doen! Kies het model dat het beste bij u past. Het ruime assortiment van Kennes nabij Heist op den Berg biedt vele mogelijkheden.

Een barbecue kopen bij Kennes nabij Heist op den Berg

Ontdekken wat de beste barbecue voor u is? Kom naar onze barbecueshowroom dichtbij Heist op den Berg en vraag onze deskundige medewerkers om advies. We verkopen verschillende modellen van onder andere Weber; hét barbecuemerk van Europa. U koopt bij ons:

Zo weet u zeker dat u tijdens die mooie avonden kunt genieten van een heerlijke maaltijd bereid op een topbarbecue.  

Verschillende soorten barbecues in onze showroom dichtbij Heist op den Berg

Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen deze verschillende modellen barbecues? Houtskool barbecues bieden de mogelijkheid om te barbecueën op een klassieke manier. Gerechten krijgen dan die karakteristieke rokerige smaak. Het vuur bevindt zich direct onder het vlees. Een nadeel van dit model is dat het schoonmaken veel tijd in beslag neemt. Met een gasbarbecue kookt u op een veel modernere manier, door gas als warmtebron te gebruiken. Deze barbecues zijn gemakkelijk in gebruik en de juiste temperatuur wordt snel bereikt. Ze nemen over het algemeen wel veel ruimte in. Als u gebruik maakt van een elektrische barbecue moet u er altijd voor zorgen dat er een stopcontact in de buurt is. Verlengsnoeren zijn ook een mogelijkheid. Elektrische barbecues zijn vaak compact, dus groot vlees of vlees voor veel personen kunt u er niet op bereiden. Dit model is erg geschikt voor op een balkon. Een groot voordeel van een elektrische barbecue is dat er maar weinig voorbereiding nodig is. Gesleep met zakken kolen of gasflessen is verleden tijd. Kom snel eens langs bij de barbecueshowroom van Tuincentrum Kennes nabij Heist op den Berg en bekijk al onze modellen.