Gardena

Gardena

Bij Tuincentrum Kennes in Lier bent u op het juiste adres voor diverse soorten tuingereedschap van Gardena. Gardena is hét bekende merk als het gaat om tuingereedschap. De tuin wordt tegenwoordig steeds meer bij het woongedeelte betrokken. Daardoor wordt het buitenleven steeds populairder. Een tuin met onder andere tuinplanten moet natuurlijk onderhouden worden. Hoe kunt u dat beter doen met producten van Gardena?

De geschiedenis van Gardena

Het begin van Gardena gaat terug naar het jaar 1961. Het bedrijf werd destijds opgericht door Werner Kress en Eberhard Kastner. Toen werd er voornamelijk Frans tuingereedschap verkocht. In de jaren daarna werd het Original Gardena System geïntroduceerd. Dit het bekende systeem waar bijvoorbeeld slangkoppelingen, besproeiingsproducten en diverse accessoires gecombineerd kunnen worden. Iedereen kent wel de klassieke oranje, grijs en blauwe kleuren van deze accessoires. Vanaf 1973 werden er steeds meer draadloze producten op de markt gebracht. Het werken zonder dat vervelende snoer bracht veel gemakken met zich mee. In de jaren daarna kwamen er ook steeds meer handgereedschappen, zoals een snoeischaar of een hark, op de markt. Dit is natuurlijk ideaal wanneer er even snel een klusje in de tuin moet gebeuren. In de laatste jaren heeft Gardena ook diverse besproeiingssystemen in de collectie en vergeet ook zeker de robotmaaier niet. Deze robotmaaier maait het gazon helemaal zelfstandig. Handig toch?

Gardena producten koopt u bij Tuincentrum Kennes in Lier

Gardena assortiment

Het assortiment van Gardena is erg breed, maar wat voor soort producten vindt u terug in de collectie van Gardena?

  • Bewateren - Tuinslangen, pompen en tuinspuiten/broezen
  • Gazononderhoud - Kooimesmaaiers, grastrimmers en strooiwagens
  • Boom- en struikonderhoud - Snoeischaren, heggenscharen en takkenscharen
  • Grond en bodem - Handgereedschap, handschoenen en tuinaccessoires

Gardena koopt u bij in de buurt van Antwerpen

Bent u dus op zoek naar tuingereedschap van Gardena? Kom dan gerust eens langs bij Tuincentrum Kennes in Lier. Wanneer u in Antwerpen, Kontich, Duffel of Heist op den Berg woont, is het zeker de moeite waard om eens bij ons langs te komen. Ons personeel staat voor u klaar om advies en tips te geven voor het gebruiken van Gardena producten. U kunt ook heel gemakkelijk contact met ons opnemen via telefoonnummer: 03 480 17 18 of door een e-mail te sturen naar: info@bloemen-kennes.be. Bekijk de openingstijden van onze winkel en dan zien we u hopelijk snel in Lier.

Lees hier alles over onze tuinplanten