Decoratie Lier

Decoratie kopen in Lier? Kom eens langs bij Tuincentrum Kennes en neem een kijkje in ons brede assortiment woonaccessoires. Rond de kerstdagen verkopen we prachtige kerstdecoraties. Kom snel inspiratie opdoen!

Decoratie kopen in Lier?

Heeft u ook al heel lang hetzelfde interieur? Verander af en toe iets, zodat het geen saaie boel wordt. Deze aanpassingen hoeven zeker niet ingrijpend te zijn. Woonaccessoires zijn de eyecatchers van uw living. Door een paar leuke accessoires neer te zetten verandert zo het hele aanzicht van uw woonkamer. Hang bijvoorbeeld een origineel fotolijstje op of versier uw bank met vrolijke kussentjes. Een leuke lamp is ook een top sfeerverbeteraar. Bij Tuincentrum Kennes doet u inspiratie op voor de leukste decoraties in Lier. Daarnaast verkopen we ook mooie kamerplanten en bloemen om uw huis mee op te fleuren.

Cadeau inspiratie opdoen in LierOp zoek naar decoratie nabij Lier? Kom naar Tuincentrum Kennes!

Decoraties zijn ook heel leuk om cadeau te doen. De medewerkers van Kennes in Lier denken graag met u mee. Wij verkopen bijvoorbeeld:

  • Prachtige gietijzeren vazen voor binnen en buiten
  • Mooie zijden bloemen en planten om een moeilijke hoek in uw huis op te vrolijken
  • Glaswerk in diverse kleuren; mooi om te combineren met planten en bloemen
  • Hippe kussens
  • Vrolijke beeldjes
  • Een groot assortiment aan kaarsen en sfeerverlichting om gezellige hoekjes te creëren in uw tuin of woonkamer.

Bij ons kunt zich u volop laten inspireren en zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van tuin en sfeer & interieur. Op onze sfeerafdeling kunt u voor iedere gelegenheid een  origineel cadeau vinden. Dus heeft u binnenkort een verjaardag, babyshower, housewarming, bruiloft of een ander feestje? Snuffel even rond tussen de decoraties van Tuincentrum Kennes in Lier.

Kerstdecoraties kopen in Lier

Rondom Kerst is het altijd een gezellige boel in Tuincentrum Kennes. Op onze kerstmarkt in Lier doet u inspiratie op voor decoraties en verlichting. Gaat u dit jaar voor een botanische kerst, een klassieke kerst, scandinavisch blauw of winters wit? Wij hebben al onze decoraties voor u uitgestald, zodat u alles eens rustig kunt bekijken. Kom dus snel bij ons langs; tegen het eind van het jaar, maar ook in alle andere periodes. We zijn zes dagen per week geopend, zelfs op zondag!