Boeketten

Iedereen wordt toch blij van een mooi boeket? In ons tuincentrum in Lier vindt u een bloemenwinkel waar u terecht kunt voor de mooiste boeketten. Wilt u zelf een boeket samen stellen? Dat kan. Onze bloembindsters helpen u graag en maken de mooiste boeketten voor u. Benieuwd naar onze mooie bloemen? Kom dan gerust eens langs bij Tuincentrum Kennes in Lier.

Diverse soorten boeketten

Bij Kennes in Lier vindt u alleen maar bloemen van zeer goede kwaliteit. Wij willen dat u veel plezier heeft van een mooi boeket met prachtige bloemen. Tegenwoordig zijn grote boeketten erg hip of wat dacht u van de bekende veldboeketten. In onze bloemenwinkel hebben wij al veel boeketten voor u gemaakt die u zo kunt meenemen. Bij Kennes in Lier vindt u het namelijk allemaal. Bij ons kunt u ook terecht voor andere boeketten, zoals:

  • Bruidsboeket - Voor ieder trouwthema kunt u bij ons terecht voor een mooi bruidsboeket. Wij helpen u graag bij het vieren van de allermooiste dag uit uw leven. Naast het bruidsboeket helpen wij u ook graag met mooie corsages of andere bloemstukken voor tijdens uw bruiloft.
  • Rouwboeket - Wij kunnen u adviseren bij het uitzoeken van een rouwboeket of rouwbloemstuk. Het uitzoeken van rouwbloemen biedt in moeilijke tijden steun en wij zorgen dat dit met respect en veel zorg zal gebeuren.

U kunt met ons vrijblijvend een afspraak maken om uw bruidsboeket te bespreken. Ook voor rouwbloemen kunt u contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: 03/480 17 18

Online boeket bestellen

Wilt u gemakkelijk een mooi boeket online bestellen? Ook dat kan bij Kennes. Op onze website vindt u een speciale bloemen webshop. Hier vindt u veel verschillende boeketten in diverse kleuren. In de bloemen webshop vindt u altijd bloemen die op het seizoen gericht zijn. In de webshop kunt u uw favoriete boeket gemakkelijk bestellen. Kies uw mooiste boeket en volg verder het bestelproces. Benieuwd naar de boeketten die u online kunt bestellen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Boeketten koopt u bij Tuincentrum Kennes in Lier

Seizoensboeketten

Het gehele jaar door vindt u bij Kennes in Lier mooie boeketten. Wij hebben dan ook altijd seizoensgebonden boeketten staan. Is het de tijd van zonnebloemen? Dan hebben wij prachtige boeketten met de mooie, gele zonnebloemen in onze bloemenwinkel staan. Of wat dacht u van prachtige pioenrozen? Ook deze verwerken wij in onze boeketten wanneer de pioenen te verkrijgen zijn. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om prachtige seizoensboeketten in huis te zetten of om cadeau te geven.

De mooiste boeketten vindt u bij Tuincentrum Kennes in Lier

Koop de mooiste boeketten in Lier

Bent u dus op zoek naar mooie bloemen voor uzelf? Of wilt u als cadeau een mooi boeket geven? Dan is het zeker de moeite waard om eens bij Tuincentrum Kennes in Lier langs te komen. Wij hebben al diverse boeketten klaarstaan die u zo mee kunt nemen. Wilt u iets speciaals laten maken? Ook dat kan natuurlijk, kom gerust eens langs. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum in Lier en dan zien we u hopelijk snel in de bloemenwinkel van Tuincentrum Kennes.

Bestel online boeketten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel