Bloemstukken Lier

Mooie bloemstukken kopen in de buurt van Lier? Bij Tuincentrum en bloemenwinkel Kennes verkopen we diverse bloemstukken. U kunt bij ons terecht voor arrangementen voor een bruiloft, begrafenis of Allerheiligen. 

Bloemstukken laten samenstellen in Lier Mooie bloemstukken kopen bij Kennes in Lier

Bloemenstukken kopen in de omgeving van Lier? Neem dan een kijkje bij ons tuincentrum! Onze bloemen worden iederen dag vers geleverd en hier maken onze bloemisten prachtige boeketten en bloemstukken bij. Wij zijn gespecialiseerd in:

Wij nemen graag even de tijd voor u, zeker wanneer het om een aangrijpende gebeurtenis als het overlijden van een dierbare gaat. Samen zorgen we er voor dat al uw wensen zo goed mogelijk verwerkt worden in het rouwstuk. Maar ook op de mooiste dag van uw leven helpen we u een handje. We maken prachtige bruidsboeketten, corsages en allerlei bloemstukken om uw trouwlocatie mee te versieren. Neem contact met ons op de mogelijkheden door te spreken!

Bloemstukken voor Allerheiligen in Lier

Voor veel mensen is Allerheiligen een belangrijke dag. Het is een christelijk feest op 1 november waarbij we de nagedachtenis aan alle heiligen en martelaren vieren. Het is een hoogfeest in de Katholieke Kerk, maar het feest wordt ook herkend in de Oosters Orthodoxe Kerk. De chrysant is de populairste bloem om te verwerken in bloemstukken voor Allerheiligen. Deze bloemstukken worden op graven van dierbaren geplaatst om hen te eren. Een dag na Allerheiligen vieren we Allerzielen. In veel landen is Allerheiligen net als in België een nationale feestdag. In Frankrijk, Portugal en Spanje vieren ze het bijvoorbeeld ook. 

Bloemstukken en meer bij Kennes in Lier

Het tuincentrum in Lier heeft u veel te bieden op het gebied van bloemstukken. Er kunnen voor diverse gelegenheden bloemstukken worden gemaakt, zoals rouwarrangementen en bruidsboeketten. Iedere dag staan de bloembindsters voor u klaar met verse boeketten passend bij het jaargetijde. Ook maken wij boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie. Bezorgen in Lier kan ook tegen een kleine vergoeding. Maar u koopt bij ons nog veel meer! We hebben een breed assortiment aan tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubelen, barbecues en woonaccessoires. Met Kerst toveren we ons tuincentrum om en koopt u prachtige Kerst bloemstukken en andere decoraties. Neem nu een kijkje bij Tuincentrum Kennes in Lier en laat u verrassen!