10 Unieke Valentijnscadeaus voor je geliefde.

10 Unieke Valentijnscadeaus voor je geliefde.

Valentijnsdag komt er snel aan, en je weet nog steeds niet wat je voor je geliefde moet kopen? Deze 10 unieke Valentijnscadeaus zullen perfect zijn voor jouw valentijn! Je kan een Valentijnscadeau vinden dat geschikt is voor zowat elk budget. Je kunt de cadeaus ook personaliseren om ze nog specialer te maken, of het nu met een boodschap of versiering is. Van verzorgingsproducten tot juwelen, deze 10 geweldige valentijnsdag ideeën zullen je geliefde het gevoel geven gewaardeerd en geliefd te zijn.

10 Unieke Valentijnscadeaus

  1. Een gepersonaliseerd fotoboek.
  2. Een parfum
  3. Een huisparfum of geurstokjes
  4. Een boeket met een persoonlijk briefje
  5. Een luxe oogmaskerset met een zacht, fluweelzacht doosje dat ideaal is voor op reis of om 's nachts in te slapen.
  6. Een juwelendoos met een mandje sieraden dat ringen, oorbellen en armbanden bevat van je favoriete merken en ontwerpers in de stijl van je valentijn's smaak en budget!
  7. Een bloemen abonnement om een aantal maanden lang verse boeketten te ontvangen
  8. Een cadeaubon om zelf een mooi cadeau naar keuze uit te kiezen 
  9. Mooie artikelen op het gebied van koken en tafelen. Daarbij kun je een uitnodiging schrijven voor een verzorgd diner samen, of een favoriet recept uitschrijven.
  10. Een bijzondere kamerplant, of een mooi arrangement naar keuze

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Pas op voor teken

In deze blog lees je nuttige info en een paar belangrijke tips om tekenbeten te voorkomen.

Lees meer...
Tuintips voor de langste dag van het jaar

Op 21 juni is het de langste dag van het jaar. Dat betekent (mid)zomer! De ideale tijd om ervoor te zorgen dat je tuin- en balkonplanten nog lang en rijk zullen bloeien. Waarom en hoe ontdek je hier!

Lees meer...
Houd het hoofd (en de tuin) koel

Er is warm weer voorspeld... Er zijn veel natuurlijke oplossingen om ervoor te zorgen dat je in de zomer niet wegsmelt, maar kunt genieten van het buitenleven met voldoende verkoeling. Ons tuincentrum geeft graag slimme 5 slimme oplossingen voor tuin en balkon tegen oververhitting.

Lees meer...
15 toffe tuiniertips voor juni

Juni is doorgaans een van de mooiste tuinmaanden. Ons tuincentrum geeft handige en leuke tips om er volop van te kunnen genieten.

Lees meer...