Duurzame potterie van het merk Elho

In ons tuincentrum in Lier kunt u altijd terecht voor stijlvolle potterie. Wij vinden het belangrijk om u voldoende duurzame opties aan te bieden op het gebied van tuinieren. Daarom vertellen wij u vandaag graag iets meer over het merk Elho dat wij in ons assortiment aanbieden. Elho ontwerpt potten volgens de laatste kleur- en vormtrends. Daarnaast schenken ze veel aandacht aan nieuwe oplossingen om het tuinieren steeds gemakkelijker te maken. 

Potterie gemaakt van recycled plastic

Maar liefst 80% van de materialen die Elho gebruikt, zijn gerecycled plastic. Gieters, regentonnen en de plantenpotten zijn dus gemaakt van bijvoorbeeld gerecyclede wasmiddelflessen. Op deze manier krijgen plastic materialen een nieuwe plek en worden ze op een nuttige manier ingezet. Dat stijl en duurzaamheid goed samen gaan, laat Elho zien middels de verrassende collecties.

Elho: de combinatie van duurzaamheid en design

Dat duurzaamheid en stijl goed samen gaan bewijst Elho iedere collectie weer opnieuw. Niet alleen op het gebied van materiaal is Elho een duurzame keuze, ook de productie is zo veel mogelijk duurzaam opgezet. Elho haalt de energie namelijk letterlijk uit de natuur. Met een windmolen in de tuin wordt er genoeg energie opgewekt om de potten 100% op windenergie te maken! In de verschillende collecties worden er steeds weer nieuwe vormen, kleuren en details aangebracht om de producten te blijven vernieuwen en verbeteren. Het gemak wordt daarbij niet overgeslagen, want met de self-watering insert weet je precies wanneer je je planten weer water moet geven. 

Duurzame potterie van Elho bij Tuincentrum Kennes in Lier

De producten van Elho voor binnen en buiten

In ons assortiment vindt u diverse artikelen voor binnen én voor buiten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan: 

  • Potterie voor binnen
  • Potterie voor buiten
  • Regentonnen
  • Kweekpotten
  • Schotels

Voor alle formaten tuin en balkon zijn er slimme oplossingen te vinden om tóch voldoende ruimte te hebben voor groen om u heen. Zo zijn er bijvoorbeeld balkonbakken, een veggie wall voor een kleine groentetuin en hangschalen. Voor het interieur vindt u natuurlijk ook verschillende soorten, maten en kleuren van de potten. Uw kamerplanten kunt u dus geheel naar wens combineren met bijpassende potten en afwisselende formaten en vormen. 

Design potten voor binnen van Elho

De nieuwste collectie van Elho genaamd Vibes is volledig gericht op een gezellig, modieus en vriendelijk interieur. Een fijn thuis is natuurlijk voorzien van planten. Stijlvolle potten in verschillende kleuren staan centraal in de nieuwste collectie. Botergeel, delicaat roze en zijdewit zijn kleuren die de nieuwe collectie sieren. De potten zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en zijn uitstekend met elkaar te combineren voor een stjilvol geheel. 

Duurzame potterie van Elho bij Tuincentrum Kennes in Lier

Meer duurzame tips of het volledige Elho assortiment ontdekken? Bezoek Tuincentrum Kennes in Lier!

Voor meer informatie over het merk Elho, of meer tips op het gebied van duurzaamheid bent u uiteraard van harte welkom in ons tuincentrum. Onze winkel is alleen op dinsdag gesloten, alle andere dagen staan we met veel plezier voor u klaar. Natuurlijk vindt u ook bijpassende planten in ons assortiment, zowel kamerplanten als tuinplanten waarmee u meteen de mooiste combinaties kunt samenstellen met Elho potterie. Graag tot ziens!

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Tips voor een veilige, kindvriendelijke tuin

Wij geven je tips voor een veilige, kindvriendelijke tuin.

Lees meer...
De mooiste nazomerbloeiers

Ontdek ons aanbod aan nazomerbloeiers om de tuin mee op te fleuren.

Lees meer...
15 tuin- en balkontips voor september

Er zijn genoeg klussen te doen om nog lang te kunnen genieten van een fleurige tuin of kleurrijk balkon zo aan het einde van de zomer.

Lees meer...
Sfeermakers voor de nazomer

Ontdek onze tips voor exotische tuin- en potplanten plus sfeervolle accessoires die je helpen het vakantiegevoel vast te houden.

Lees meer...