Fijner thuiswerken met kamerplanten

Fijner thuiswerken met kamerplanten

Thuiswerken is voorlopig het nieuwe normaal. Werkt u aan de keukentafel of heeft u een thuiskantoor? Het is altijd een goed idee om uw werkplek op te fleuren met groene of bloeiende kamerplanten. Niet alleen zorgen kamerplanten ervoor dat uw thuiswerkplek er sfeervoller uitziet, het plaatsen van kamerplanten in uw thuiskantoor heeft vele voordelen. Onze experts vertellen u hier graag meer over zodat u zich beter kunt concentreren tijdens het thuiswerken!

De voordelen van kamerplanten in een thuiskantoor

Kamerplanten in een thuiskantoor worden nogal vaak vergeten, terwijl deze planten er juist voor kunnen zorgen dat u zich nog beter kunt focussen op het werk. Hoe werkt dit precies? Wij hebben diverse voordelen van het plaatsen van kamerplanten in een thuiskantoor voor u op een rijtje gezet:

  • Minder stress én een beter humeur: De coronacrisis zorgt in veel huishoudens voor stress, maar met kamerplanten maakt u van uw thuiskantoor een stressvrije omgeving, of in ieder geval een omgeving met minder stress! Luchtzuiverende planten in huis zorgen ervoor dat de lucht schoner wordt. Schonere lucht draagt bij aan verminderen van stress en zorgt ervoor dat u een beter humeur hebt. 
  • Meer focus op het werk: De schonere lucht zorgt ervoor dat u meer kunt focussen op uw werk. Zo bent u productiever en dit zorgt er op de lange termijn voor dat u zich beter over uw werk voelt. 
  • Sfeervoller werken: Natuurlijk zorgen kamerplanten in het thuiskantoor er ook voor dat uw thuiskantoor er sfeervoller uitziet. Bloeiende kamerplanten zorgen voor kleur en met hangplanten kunt u diepte creëren in uw kantoor.

De beste kamerplanten voor uw thuiskantoor

U weet nu dat kamerplanten op kantoor uw focus en humeur kunnen verbeteren, maar welke kamerplanten zijn het best geschikt voor uw thuiskantoor? De volgende kamerplanten koopt u natuurlijk bij Tuincentrum Kennes:

  • Sanseveria
  • Lepelplant
  • Goudpalm
  • Aloë Vera

Al deze kamerplanten zijn stuk voor stuk makkelijk in onderhoud en staan erom bekend dat zij de lucht in huis zuiveren. Kom gerust eens langs bij ons tuincentrum nabij Antwerpen om het complete assortiment kamerplanten te bekijken en maak van uw thuiskantoor een paradijs vol met planten! Heeft u een geschikte kamerplant gevonden voor uw thuiskantoor? Dan kunt u in ons tuincentrum direct terecht om een geschikte sierpot voor binnen aan te schaffen. Mix & match verschillende kleuren en potten of kies voor één kleur om rust in het kantoor te creëren. 

thuiswerken-lier-kamerplanten

Kamerplanten voor kantoor kopen bij Tuincentrum Kennes

Kamerplanten voor kantoor helpen bij stress én zorgen ervoor dat uw thuiskantoor er sfeervoller uitziet. Kom langs bij Tuincentrum Kennes om kamerplanten voor uw thuiskantoor te vinden. Fleur uw thuiskantoor op met diverse soorten bloemen en vergeet niet een verse bos bloemen neer te zetten op het kantoor om uw thuiskantoor nóg sfeervoller te maken. Heeft u vragen over kamerplanten op uw kantoor? Of wilt u meer weten over ons assortiment kamerplanten? Kom dan langs bij ons tuincentrum of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar! Hopelijk zien wij u snel terug in ons tuincentrum in Lier. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De lente komt eraan... 15 tuintips voor maart!

Maak een goede start voor het tuinseizoen van 2023 met onze 15 tuintips voor maart!

Lees meer...
Groen in je slaapkamer en badkamer? Doen!

Voor elk 'stekje' is een plekje! Ontdek dus onze favoriete kamerplanten voor de slaapkamer en badkamer.

Lees meer...
Tijd voor tulpen!

Tulpen zijn dé remedie tegen een winterdip. Je kunt er nu binnen én buiten van genieten. Ons tuincentrum in Lier geeft tulpentips.

Lees meer...
Pot en kuipplanten verzorgen

Dit is hét moment om de vorstgevoelige kuip- en potplanten die je nu in de winterberging hebt staan te controleren en te verzorgen.

Lees meer...