Fijner thuiswerken met kamerplanten

Fijner thuiswerken met kamerplanten

Thuiswerken is voorlopig het nieuwe normaal. Werkt u aan de keukentafel of heeft u een thuiskantoor? Het is altijd een goed idee om uw werkplek op te fleuren met groene of bloeiende kamerplanten. Niet alleen zorgen kamerplanten ervoor dat uw thuiswerkplek er sfeervoller uitziet, het plaatsen van kamerplanten in uw thuiskantoor heeft vele voordelen. Onze experts vertellen u hier graag meer over zodat u zich beter kunt concentreren tijdens het thuiswerken!

De voordelen van kamerplanten in een thuiskantoor

Kamerplanten in een thuiskantoor worden nogal vaak vergeten, terwijl deze planten er juist voor kunnen zorgen dat u zich nog beter kunt focussen op het werk. Hoe werkt dit precies? Wij hebben diverse voordelen van het plaatsen van kamerplanten in een thuiskantoor voor u op een rijtje gezet:

  • Minder stress én een beter humeur: De coronacrisis zorgt in veel huishoudens voor stress, maar met kamerplanten maakt u van uw thuiskantoor een stressvrije omgeving, of in ieder geval een omgeving met minder stress! Luchtzuiverende planten in huis zorgen ervoor dat de lucht schoner wordt. Schonere lucht draagt bij aan verminderen van stress en zorgt ervoor dat u een beter humeur hebt. 
  • Meer focus op het werk: De schonere lucht zorgt ervoor dat u meer kunt focussen op uw werk. Zo bent u productiever en dit zorgt er op de lange termijn voor dat u zich beter over uw werk voelt. 
  • Sfeervoller werken: Natuurlijk zorgen kamerplanten in het thuiskantoor er ook voor dat uw thuiskantoor er sfeervoller uitziet. Bloeiende kamerplanten zorgen voor kleur en met hangplanten kunt u diepte creëren in uw kantoor.

De beste kamerplanten voor uw thuiskantoor

U weet nu dat kamerplanten op kantoor uw focus en humeur kunnen verbeteren, maar welke kamerplanten zijn het best geschikt voor uw thuiskantoor? De volgende kamerplanten koopt u natuurlijk bij Tuincentrum Kennes:

  • Sanseveria
  • Lepelplant
  • Goudpalm
  • Aloë Vera

Al deze kamerplanten zijn stuk voor stuk makkelijk in onderhoud en staan erom bekend dat zij de lucht in huis zuiveren. Kom gerust eens langs bij ons tuincentrum nabij Antwerpen om het complete assortiment kamerplanten te bekijken en maak van uw thuiskantoor een paradijs vol met planten! Heeft u een geschikte kamerplant gevonden voor uw thuiskantoor? Dan kunt u in ons tuincentrum direct terecht om een geschikte sierpot voor binnen aan te schaffen. Mix & match verschillende kleuren en potten of kies voor één kleur om rust in het kantoor te creëren. 

thuiswerken-lier-kamerplanten

Kamerplanten voor kantoor kopen bij Tuincentrum Kennes

Kamerplanten voor kantoor helpen bij stress én zorgen ervoor dat uw thuiskantoor er sfeervoller uitziet. Kom langs bij Tuincentrum Kennes om kamerplanten voor uw thuiskantoor te vinden. Fleur uw thuiskantoor op met diverse soorten bloemen en vergeet niet een verse bos bloemen neer te zetten op het kantoor om uw thuiskantoor nóg sfeervoller te maken. Heeft u vragen over kamerplanten op uw kantoor? Of wilt u meer weten over ons assortiment kamerplanten? Kom dan langs bij ons tuincentrum of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar! Hopelijk zien wij u snel terug in ons tuincentrum in Lier. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Ode aan violen: de vrolijke noot voor tuin, terras en balkon

Verdrijf de winterblues en corona-stress met vrolijk bloeiende violen die nu weer volop verkrijgbaar zijn! We lichten er hier een paar bijzondere viooltjes uit, die allemaal goed zijn voor een bloemrijk strijkconcert op de tuin- of balkontafel.

Lees meer...
Voorzaaien in de vensterbank

Kun je ook niet wachten tot het lente is en je weer lekker buiten in het zonnetje kunt ontspannen en tuinieren? Maar het kan altijd nog gaan vriezen, ook al lijken we voorlopig weer een zachte periode te krijgen.

Lees meer...
Winterbeschermingtips voor plant en dier

Met een pak sneeuw en flinke nachtvorst. Als het goed is heb je vorstgevoelige kuip- en potplanten op tijd in de winterberging gezet en kwetsbare planten en struiken in de volle grond ingepakt met vliesdoek, jute of bubbeltjesplastic.

Lees meer...
Duurzame potterie van het merk Elho

In ons tuincentrum in Lier kunt u altijd terecht voor stijlvolle potterie. Wij vinden het belangrijk om u voldoende duurzame opties aan te bieden op het gebied van tuinieren. Daarom vertellen wij u vandaag graag iets meer over het merk Elho dat wij in ons assortiment aanbieden. Elho ontwerpt potten volgens de laatste kleur- en vormtrends. Daarnaast schenken ze veel aandacht aan n...

Lees meer...