Kerstdecoratie ideeën voor binnen én buiten

Het wordt langzaamaan weer tijd om uw huis én tuin te versieren voor de kerstperiode. In deze tijd is het belangrijk om thuis een gezellige sfeer te creëren en dat is eenvoudig te bereiken met de kerstdecoratie van Tuincentrum Kennes. Wilt u uw kerstboom net zo versieren als de kerstbomen in het tuincentrum? Of wilt u juist buitenshuis een gezellig kerstgevoel krijgen? Bij Tuincentrum Kennes hebben wij precies wat u zoekt. Onze stylisten geven u graag tips over hoe u het perfecte kerstgevoel creëert in én rondom het huis. 

Kerstboom versieren zoals Tuincentrum Kennes in Lier

In ons bloemen- en tuincentrum in Lier ziet u volop versierde kerstbomen. Wilt u thuis de kerstboom ook zo mooi versieren? Dit is makkelijker dan u denkt! Om een volle en stijlvolle kerstboom te creëren, hebben onze stylisten een stappenplan opgesteld om uw kerstboom te decoreren: 

  1. Begin met het aanbrengen van de kerstverlichting. Drapeer de kerstverlichting eerst losjes over de takken. Als u zeker weet dat u het juiste aantal lichtjes heeft, kunt u deze dieper langs de stam aan gaan brengen. Bij het aanbrengen van kerstverlichting in de kerstboom is het belangrijk dat u gebruik maakt van de diepte. Maak niet ieder lampje vast en zorg ervoor dat ook dichterbij de stam genoeg lichtjes te vinden zijn. 
  2. Na het aanbrengen van de kerstverlichting is het tijd om de kerstslingers op te hangen. Zorg dat de slingers golvende bewegingen maken en maak ook weer gebruik van de diepte van uw kerstboom. Voor een goed volle kerstboom kunt u het best de dikkere slingers onderaan de boom bevestigen en de dunnere slingers bovenin de boom. 
  3. Met kerstballen en -ornamenten kunt u de kerstboom geheel eigen maken. Welke kerstballen u kiest, is een persoonlijke keuze! Wij kunnen echter wel tips geven over hoeveel kerstballen u ongeveer nodig heeft. Heeft u kerstboom kleiner dan 150 cm? Dan zijn 120 kerstballen genoeg om een volle kerstboom te creëren. Is uw kerstboom tussen de 150 en 200 cm? Dan kunt u het best 170 kerstballen of -ornamenten ophangen. 

Meer tips over het versieren van uw kerstboom nodig? Vraag het één van onze medewerkers! Om inspiratie op te doen bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons tuincentrum nabij Antwerpen. 

Kerstdecoratie-Antwerpen

3 ideeën om uw tuin rondom Antwerpen klaar te maken voor de kerst

Een kerstboom in huis mag natuurlijk niet missen tijdens kerst, maar buiten kunt u het ook gezellig maken! Om inspiratie op te doen hebben wij voor u 3 ideeën op een rijtje gezet:

  • Versier uw voordeur met lichtjes en/of een kerstkrans om iedere keer als u thuiskomt een warm kerstgevoel te krijgen. 
  • Zet ook buiten een kerstboom neer. Op uw balkon of bij uw voordeur kunt u een kleine kerstboom plaatsen met nepsneeuw om toch nog een witte kerst te ervaren. 
  • Kerstverlichting voor buiten is voor de hand liggend, maar brengt sowieso sfeer en gezelligheid met zich mee! Denk aan lichtsnoeren in figuren, kerstverlichting op uw hek of poort en een kerstsnoer bij uw goot. 

Kerstverlichting en kerstversiering kopen bij Tuincentrum Kennes

Kerstverlichting en kerstversiering van goede kwaliteit kopen doet u bij Tuincentrum Kennes in Lier. Het tuincentrum in de regio Antwerpen biedt u alles wat u nodig heeft voor de kerstperiode! Mocht u vragen hebben over het kerstassortiment, neem dan contact met ons op of vraag hulp aan één van onze medewerkers. Hopelijk tot ziens!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De lente komt eraan... 15 tuintips voor maart!

Maak een goede start voor het tuinseizoen van 2023 met onze 15 tuintips voor maart!

Lees meer...
Groen in je slaapkamer en badkamer? Doen!

Voor elk 'stekje' is een plekje! Ontdek dus onze favoriete kamerplanten voor de slaapkamer en badkamer.

Lees meer...
Tijd voor tulpen!

Tulpen zijn dé remedie tegen een winterdip. Je kunt er nu binnen én buiten van genieten. Ons tuincentrum in Lier geeft tulpentips.

Lees meer...
Pot en kuipplanten verzorgen

Dit is hét moment om de vorstgevoelige kuip- en potplanten die je nu in de winterberging hebt staan te controleren en te verzorgen.

Lees meer...