Nordmann kerstboom kopen regio Antwerpen

Nordmann kerstboom kopen regio Antwerpen

Woont u in de regio Antwerpen en bent u ook dit jaar op zoek naar de mooiste kerstboom van de omgeving? Tuincentrum Kennes biedt een ruim assortiment aan diverse soorten kerstbomen, waaronder de Nordmann kerstboom. De Nordmann kerstboom is ontzettend populair; wij begrijpen wel waarom! Onze experts hebben de voordelen van een Nordmann kerstboom voor u op een rijtje gezet, zodat u goed voorbereid kan gaan shoppen voor een nieuwe kerstboom. Een Nordmann kerstboom kopen in de regio Antwerpen doet u natuurlijk bij Tuincentrum Kennes! 

Bekijk ons kerst assortiment

 

Nordmann kerstboom kopen: de voordelen

Een Nordmann kerstboom ziet er niet alleen prachtig en traditioneel uit, deze populaire kerstboom biedt nog veel meer voordelen, waaronder:

  • De naalden van een Nordmann kerstboom vallen minder snel uit dan bij andere soorten, waardoor u meer tijd kunt besteden aan het genieten van de kerstboom dan het opruimen van vallende naalden! 
  • De naalden van de Nordmann, ook wel Abies nordmanniana genoemd, prikken niet. Bij het op- en aftuigen van de kerstboom is dit een fijn voordeel. 
  • De traditionele look van de Nordmann kerstboom komt door het feit dat de takken van deze boom recht tegenover elkaar staan. Dit betekent dat de kerstboom mooi is opgebouwd en makkelijk te versieren is. 

Wilt u meer over de Nordmann kerstboom te weten komen? Breng dan een bezoek aan ons tuincentrum in Lier, nabij Antwerpen. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers vertellen u graag meer over deze prachtige kerstboom en wellicht staat de Nordmann kerstboom dit jaar wel bij u in de woonkamer!

Nordmann-kerstboom-antwerpen

Nordmann kerstboom verzorgen

Wist u dat een kerstboom nog langer mooi blijft als u deze op de juiste manier verzorgd? Een Nordmann kerstboom met kluit kunt u namelijk na de kerstperiode ook in de tuin planten. Om bruine takken te voorkomen kunt u de Nordmann kerstboom het best goed water geven. Onze plantenexperts hebben een stappenplant voor u opgesteld om uw Nordmann kerstboom optimaal te verzorgen:

  • Zet de kerstboom bij aankoop eerst een dag of twee in een berging, schuur of serre. Op deze manier kan de Nordmann aan de warmere temperatuur binnenshuis wennen. 
  • Geef de kerstboom direct water als deze binnen komt te staan. 
  • Zet de kerstboom niet te dicht bij een verwarming of andere warmtebron, zo droogt de Abies nordmanniana sneller uit dan normaal. 
  • Om de kerstboom nóg langer mooi te houden, kunt u de boom gerust plantenvoeding geven. 
  • Of u nu een Nordmann kerstboom met kluit of zonder kluit heeft gekocht: de kerstboom het water nodig! Een gezaagde boom heeft water nodig in de voet, terwijl u een kerstboom met kluit makkelijker kan voorzien van water. Zorg er wel voor dat uw huisdieren niet van het water in de kerstboom gaan drinken: dat is namelijk giftig! 

Als u de kerstboom met kluit in de tuin wilt plaatsen na de kerst, zult u de Nordmann eerst een paar dagen aan de kou moeten laten wennen. Zet de kerstboom dus nogmaals een dag of twee in een schuur, berging of serre. Wilt u nog meer tips over het verzorgen van uw Nordmann kerstboom in de regio Antwerpen of wilt u weten hoe u het best de kerstboom in de tuin kunt plaatsen? Kom gerust langs in Lier!

Nordmann kerstboom kopen regio Antwerpen

Een Nordmann kerstboom kopen in de regio Antwerpen doet u natuurlijk bij Tuincentrum Kennes. In ons tuincentrum vindt u nog meer verschillende soorten kerstbomen, kom dus gerust een keer langs om het aanbod te bekijken. Wij vinden het belangrijk dat u een kwalitatief goede kerstboom krijgt voor uw geld en dat is dan ook precies wat u van ons kunt verwachten. Wij hopen u snel terug te zien bij ons tuincentrum in Lier nabij Antwerpen. Kies de kerstboom die het best bij u past!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Anti-muggen en wespen tips voor huis en tuin

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...
Maak de tuin vakantieproof

Vooruitzien is regeren. Neem nu alvast maatregelen om ervoor te zorgen dat je tuin vakantieproof is.

Lees meer...
Ideeën en tips voor een zomers tuinfeest

Organiseer een gezellig tuinfeest met familie en vrienden. We geven je graag volop inspiratie en slimme, handige tips. Zodat je er ook als gastheer of -vrouw in volle teugen van geniet.

Lees meer...
Tips om jouw tuin rustgevend, gezellig en ontspannen te maken

Jouw tuin, balkon of terras is dé plek waar je de drukte van het dagelijks leven even achter je kunt laten en heel even kan ontspannen. Of je nu een groene vingers hebt of gewoon wilt genieten van een mooi uitzicht: met een paar simpele tips kun je jouw tuin, balkon of terras omtoveren tot een plek van rust én gezelligheid.

Lees meer...