Planten in de badkamer

Planten in de badkamer

Wilt u uw badkamer opfleuren met prachtige kamerplanten, maar weet u niet goed welke hiervoor geschikt zijn? Wij hebben een lijstje voor u gemaakt met de kamerplanten die het ontzettend goed doen in deze vochtige ruimte. Planten in de badkamer zorgen voor sfeer en brengen extra kleur in huis. Kom langs bij ons tuincentrum in Lier om alle planten voor uw badkamer te bekijken en raak geïnspireerd! 

5 planten voor in de badkamer

Planten in de badkamer zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid in deze kamer verbetert. U heeft vast wel kamerplanten in de woonkamer, hal of slaapkamer staan, maar met planten in de badkamer zorgt u voor een nog betere sfeer en luchtvochtigheid in huis. Om u te inspireren hebben onze plantenexperts 5 planten die perfect zijn voor in de badkamer voor u op een rijtje gezet:

  • Kentia palm: deze palm is bekend en ontzettend geliefd doordat deze plant maar weinig verzorging nodig heeft. De ietwat grotere plant kan makkelijk op de grond geplaatst worden en zuivert de lucht. 
  • Vrouwentong: deze vetplant filtert de lucht in de badkamer en is net zoals de Kentia palm makkelijk te onderhouden. U hoeft deze plant niet veel water te geven en u kunt er hartstikke lang van genieten!
  • Orchidee: heeft u een badkamer met raam? Dan is de Orchidee de perfecte plant om deze op de vensterbank in de badkamer te plaatsen. Met de Orchidee, die in verschillende kleuren te koop is, brengt u kleur in uw badkamer. 
  • Aloë Vera: deze plant met geneeskrachtige werking kan in vrijwel iedere badkamer terecht. Of u nu een badkamer met veel of weinig licht heeft: de Aloë Vera zal een prachtige toevoeging zijn. 
  • Lepelplant: lepelplanten kunnen snel groeien, hebben weinig licht nodig en zuiveren ook nog eens de lucht. Verder is dit een budgetvriendelijke plant en siert de lepelplant uw badkamer met witte bloemen. 

Voor alle planten die geschikt zijn voor in de badkamer nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen in ons tuincentrum in Lier. Vraag gerust hulp aan één van onze medewerkers, zij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte plant voor in uw badkamer. 

Planten in pot kopen

Naast een ruim assortiment aan kamerplanten vindt u in ons tuincentrum ook ontzettend veel potten. Een plant moet natuurlijk wel voorzien zijn van een pot! De potten in ons assortiment variëren in prijs, kleur en maat. Kies een kleur of print die perfect bij de rest van uw badkamer past en zorg voor een kleurrijk geheel. Kom langs om de verschillende potten te bekijken en kies de pot die perfect bij uw plant voor in de badkamer past!

Planten voor in de badkamer kopen bij Tuincentrum Kennes

Planten voor in de badkamer koopt u natuurlijk bij Tuincentrum Kennes. Voor vragen over ons assortiment planten voor in de badkamer kunt u gerust contact met ons opnemen of langskomen bij ons tuincentrum in Lier. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte plant voor in uw badkamer. Wij hopen u snel terug te zien! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Tuinmaand mei: 15 tips

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...
5 opfristips voor je kamerplanten

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Nu zaaien: eenjarige zomerbloeiers

Wil je deze zomer genieten van een bloemenzee aan zomerbloeiers? Niets leuker dan bloemen uit eigen tuin plukken en tegelijkertijd de bijen en vlinders aan voedsel helpen.

Lees meer...
Een zonnig kleurtje in de tuin

Zet jouw huis en tuin in het zonnetje! Oranje bloeiende bollen, tuinplanten en kamerplanten trekken de aandacht en zorgen voor een vrolijke en positieve sfeer.

Lees meer...