Kersttrends 2020

Kersttrends 2020

De kersttrends van 2020 mag u natuurlijk niet missen! Onze kerstexperts hebben de kersttrends van dit jaar voor u op een rijtje gezet. Doe alvast inspiratie op voordat u naar de kerstshow komt in ons tuincentrum en bedenk welk thema het best bij uw huis past. Gaat u dit jaar voor een compleet nieuwe kerstlook binnen- of buitenshuis? Of bent u op zoek naar een paar nieuwe accessoires? Tuincentrum Kennes heeft het allemaal. 

Kerstkleuren 2020: traditioneel en hip

Ieder jaar wordt ons tuincentrum omgetoverd tot een heus kerstparadijs. U vindt in ons tuincentrum de mooiste kerstartikelen in traditionele en hippe kleuren, maar welke kleuren nemen dit jaar de kerst over? Natuurlijk kent u de traditionele kerstkleuren groen, rood, goud en zilver. Wilt u dit jaar voor een andere kleur kiezen? Dan vindt u in ons tuincentrum verschillende warme kleuren en pasteltinten terug. Deze kleuren, in combinatie met de traditionele kleuren, vormen namelijk de kerstkleuren van 2020! Welke kleuren kiest u dit jaar om de kerstboom mee te versieren?

kersttrends-lier

Kerstdecoratie 2020: verschillende trends

Kerstdecoratie zorgt ervoor dat u de echte kerstsfeer in huis kunt ervaren. In ons tuincentrum vindt u ontzettend veel verschillende soorten kerstdecoratie, van kerstverlichting voor buiten tot mini kerstmannen voor binnen. U kunt nooit genoeg kerstdecoratie in en rondom het huis hebben! Ook dit jaar zijn er bepaalde kersttrends op het gebied van kerstdecoratie. Wij hebben de meest populaire trends voor u op een rijtje gezet:

  • Warm winters: Tover uw woonkamer om tot een winters chalet inclusief sneeuw, warme kleuren en natuurlijk een warme drank bij de openhaard. De witte accessoires passen perfect bij de wat warmere, winterse kleuren. Combineer lichtblauw, wit met bruin om uw woonkamer te transformeren. 
  • Romantisch landelijk: Grijs. pasteltinten en groene accenten: dat zijn de kleuren die centraal staan in dit thema. De vergrijsde tinten in combinatie met planten of droogbloemen laten u denken aan de bevroren, winterse natuur. 
  • Dierenprintjes en warme kleuren: Dierenprintjes in combinatie met warme kleuren zorgen voor een sfeer in huis tijdens kerst die alles behalve traditioneel is! Ideaal voor de dierenprintjes liefhebber of de persoon die dit jaar echt iets anders wilt tijdens kerst. 

Ervaar alle verschillende thema's met bijbehorende kerstdecoratie in ons tuincentrum en kies het thema dat het best bij u past! Weet u niet goed welk thema het best bij u past? Dan kunt u natuurlijk ook verschillende thema's combineren om er één uniek geheel van te maken. Mix & match erop los en maak van uw woonkamer een kerstparadijs dat daadwerkelijk bij uw smaak past. 

kerstdecoratie-2020

Kerstartikelen kopen bij Tuincentrum Kennes

Kerstartikelen kopen doet u natuurlijk bij Tuincentrum Kennes. In ons tuincentrum vindt u ontzettend veel (kunst)kerstbomen, kerstballen, kerstverlichting en kerstversiering voor binnen én buiten. Laat u verrassen door het ruime aanbod en kom langs om alles te bekijken. Heeft u vragen over onze kerstshow of ons assortiment voor de kerstdagen? Neem dan contact met ons op of vraag het aan één van onze medewerkers in het tuincentrum. Wij hopen u snel terug te zien bij ons tuincentrum in Lier! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nu zaaien: eenjarige zomerbloeiers

Wil je deze zomer genieten van een bloemenzee aan zomerbloeiers? Niets leuker dan bloemen uit eigen tuin plukken en tegelijkertijd de bijen en vlinders aan voedsel helpen.

Lees meer...
Een zonnig kleurtje in de tuin

Zet jouw huis en tuin in het zonnetje! Oranje bloeiende bollen, tuinplanten en kamerplanten trekken de aandacht en zorgen voor een vrolijke en positieve sfeer.

Lees meer...
Maak jouw tuin vlindervriendelijk

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...