Kerstboom Lier

Uw kerstboom dit jaar kopen in Lier? Kom dan langs bij Tuincentrum Kennes. Wij verkopen zowel echte kerstbomen als kunstkerstbomen en houten kerstbomen.

Een echte of een kunstkerstboom kopen in Lier?

Kom gezellig een kerstboom kopen bij ons in Lier. Rond november is het overal al goed te merken, de Kerst komt er weer aan! Maar wat doet u dit jaar? Gaat u ook een kerstboom opzetten en zo ja, welke kiest u dan? Wilt u een echte kerstboom die zorgt voor een frisse dennengeur in huis? Of kiest u liever een kunstkerstboom, die u vaker kunt gebruiken? Als u geen dennennaalden in de kamer wilt hebben dan is een kunstkerstboom een goede keuze. U geniet dan ook meerdere jaren van uw boom. Maar dat is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Laat u daarom inspireren door ons huidige aanbod kerstbomen!

Ons aanbod kerstbomen te LierKerstboom kopen in Lier

Bij Tuincentrum Kennes in Lier koopt u verschillende soorten kerstbomen.

  • Nordmann-sparren
  • Fijnspar kerstbomen
  • Blauwspar kerstbomen
  • Triumph Tree kunstkerstbomen
  • Houten kerstbomen

Wij verkopen drie verschillende modellen kunstkerstbomen van Triumph Tree. Allereerst het model Gibson: deze kunstkerstboom is heel mooi gevormd en de takken zijn gelijkmatig verdeeld. Aan dit model is wel overduidelijk te zien dat het een kunstkerstboom is, omdat de pootjes te zien zijn. Het tweede model dat wij verkopen is de Rocky Mountain Tree. Deze boom ziet er iets ruiger en natuurlijker uit; de pootjes zijn niet te zien. Het laatste model, Pencil, is een zeer bijzonder model. De boom is namelijk heel lang en dun. Hij is wat donkerder gekleurd dan de andere bomen. Ook bij dit model zijn de pootjes te zien. Naast deze natuurgetrouwe kunstkerstbomen koopt u bij ons ook kunstkerstbomen in diverse vrolijke kleuren; van wit met glitters, tot roze of rood.

Kom langs op de kerstmarkt van Tuincentrum Kennes in Lier

Een kerstboom koopt u bij Tuincentrum Kennes in Lier, maar ook voor kerstverlichting, kerstversiering en kerstcadeaus bent u bij ons aan het juiste adres. In de aanloop naar Kerst toveren we ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. Daar kunt u optimaal genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Kom tegen het eind van het jaar dus langs bij Tuincentrum Kennes in Lier en proef de kerstsfeer!

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes
kesselsesteenweg 130
2500 Lier

 
Telefoonnummer: 03 480 17 18
Fax: 03 480 97 61
info@bloemen-kennes.be