Bloemenwinkel Berlaar

Bloemenwinkel Kennes in de buurt van Berlaar is zeker de moeite waard om eens te bezoeken, wanneer u geïnteresseerd bent in verse bloemen en bloemstukken. Er liggen altijd kant en klare boeketten voor u klaar, maar onze bloemist stelt ook graag iets voor u samen.

Bezoek onze bloemenwinkel dichtbij Berlaar voor verse boeketten

Het is natuurlijk altijd leuk om een ander te verrassen met een bloemetje, maar verwen uzelf ook eens! Bij onze bloemenwinkel in de buurt van Berlaar hebben wij altijd seizoensgebonden boeketten voor u klaarstaan. ’s Zomers bevatten onze boeketten veel vrolijke bloemen, zoals zonnebloemen, terwijl onze winterse boeketten vaak wit of zachtroze zijn. Mooie winterbloemen zijn de amaryllis, kerstroos en de tulp. Rond de kerstdagen kleuren onze boeketten rood en maken we er een feestelijk geheel van, compleet met slingers, kerstballen en andere decoraties. Herfstboeketten zijn ook altijd erg leuk om samen te stellen, omdat er in deze periode veel natuurlijke producten zijn om mee te werken, zoals eikenblad en rozenbottels. In de lente gaat alles natuurlijk weer prachtig groeien en bloeien en maken onze bloemisten bijvoorbeeld graag gebruik van narcissen, tulpen en aster. Bestel onze prachtige boeketten nu ook online.

Arrangementen bij onze bloemenshop in de buurt van Berlaar

Wilt u liever een boeket samen laten stellen; bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid als een bruiloft? Ook dit kan bij Bloemenwinkel Kennes nabij Berlaar! Wij zijn gespecialiseerd in:

Maak telefonisch een afspraak met onze bloemist in de buurt van Berlaar en kom bij ons langs. Dan bespreken we even rustig de mogelijkheden.

De leukste bloemenwinkel in de omgeving van Berlaar

De bloemist van Bloemenshop Kennes nabij Berlaar staat voor u klaar. We zijn zes dagen per week geopend, zelfs op zondag! Iedere dag maken onze bloemenbindsters verse boeketten passend bij het jaargetijde. Tegen een kleine vergoeding bezorgen we onze boeketten ook in de regio. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag. Kennes is niet alleen een bloemenshop, maar ook een zeer uitgebreid tuincentrum, waar u onder andere terecht kunt voor tuinmeubelen, tuingereedschap, tuinplanten en barbecues. Kom snel eens bij ons langs!