10 Unieke Valentijnscadeaus voor je geliefde.

10 Unieke Valentijnscadeaus voor je geliefde.

Valentijnsdag komt er snel aan, en je weet nog steeds niet wat je voor je geliefde moet kopen? Deze 10 unieke Valentijnscadeaus zullen perfect zijn voor jouw valentijn! Je kan een Valentijnscadeau vinden dat geschikt is voor zowat elk budget. Je kunt de cadeaus ook personaliseren om ze nog specialer te maken, of het nu met een boodschap of versiering is. Van verzorgingsproducten tot juwelen, deze 10 geweldige valentijnsdag ideeën zullen je geliefde het gevoel geven gewaardeerd en geliefd te zijn.

10 Unieke Valentijnscadeaus

  1. Een gepersonaliseerd fotoboek.
  2. Een parfum
  3. Een huisparfum of geurstokjes
  4. Een boeket met een persoonlijk briefje
  5. Een luxe oogmaskerset met een zacht, fluweelzacht doosje dat ideaal is voor op reis of om 's nachts in te slapen.
  6. Een juwelendoos met een mandje sieraden dat ringen, oorbellen en armbanden bevat van je favoriete merken en ontwerpers in de stijl van je valentijn's smaak en budget!
  7. Een bloemen abonnement om een aantal maanden lang verse boeketten te ontvangen
  8. Een cadeaubon om zelf een mooi cadeau naar keuze uit te kiezen 
  9. Mooie artikelen op het gebied van koken en tafelen. Daarbij kun je een uitnodiging schrijven voor een verzorgd diner samen, of een favoriet recept uitschrijven.
  10. Een bijzondere kamerplant, of een mooi arrangement naar keuze

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

5 opfristips voor je kamerplanten

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Nu zaaien: eenjarige zomerbloeiers

Wil je deze zomer genieten van een bloemenzee aan zomerbloeiers? Niets leuker dan bloemen uit eigen tuin plukken en tegelijkertijd de bijen en vlinders aan voedsel helpen.

Lees meer...
Een zonnig kleurtje in de tuin

Zet jouw huis en tuin in het zonnetje! Oranje bloeiende bollen, tuinplanten en kamerplanten trekken de aandacht en zorgen voor een vrolijke en positieve sfeer.

Lees meer...
Maak jouw tuin vlindervriendelijk

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...