Bloemenwinkel Duffel

Een bloemenwinkel nabij Duffel bezoeken? Kom langs bij Kennes voor verse boeketten iedere dag! Er liggen kant en klare boeketten voor u klaar, maar we stellen ook graag een boeket voor u samen. Voor iedere gelegenheid! We hebben een breed assortiment bloemen in verschillende kleuren. Ons assortiment is afgestemd op het seizoen.

Kant en klare boeketten bij onze bloemenwinkel in de buurt van DuffelPrachtige creaties bij onze bloemenwinkel dichtbij Duffel!

Kom langs bij onze mooie bloemenwinkel in de buurt van Duffel en laat u verrassen door onze prachtige boeketten. De bloemenshop staat vol met seizoensgebonden boeketten. In de herfst werken onze bloemisten bijvoorbeeld veel met gladiolen, euphorbia, dhalia’s en gladiolen. Dit combineren zij vaak met dieprode eikenbladeren en rozenbottels. ’s Winters koopt u bij ons ook prachtige boeketten. Bloemen als de amaryllis, kerstroos en de tulp doen het in deze periode erg goed. Rond de kerstdagen maken onze bloemisten natuurlijk iets feestelijks van uw boeket door het geheel te versieren met kerstballen, gekleurde linten en andere decoraties. Tijdens de lente en zomer ziet u in onze winkel heel veel zonnebloemen en allerlei andere vrolijk gekleurde bloemen! Bekijk ook eens onze bloemenwebshop.

Een boeket laten samenstellen in onze bloemenwinkel dichtbij Duffel

Daarnaast heeft u bij onze bloemenwinkel nabij Duffel de keuze om een boeket te laten samenstellen. Vertel ons uw wensen en wij maken er iets moois van! Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in:

Wij maken de mooiste dag van uw leven graag nog een beetje mooier door uw trouwlocatie met bloemen aan te kleden. We stellen niet alleen een prachtig bruidsboeket voor u samen, maar we maken ook corsages, bloemstukken en tafelstukken. Ook voor minder leuke gebeurtenissen als een begrafenis kunt u bij ons terecht. Maak telefonisch een afspraak, zodat we even de tijd voor u kunnen nemen om al uw wensen door te spreken.

Bezoek de mooiste bloemenshop in de omgeving van Duffel

De bloemenshop nabij Duffel staat voor u klaar. Het is de beste bloemist die u zich wensen kunt! Bloemen- en plantencentrum Kennes is een echt familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar de beste producten voor u selecteert. We zijn onderscheidend en gaan met de tijd mee. Ons personeel helpt u met een glimlach verder en inspireert u graag. Neem voor vragen contact met ons op of kom langs in onze 3500m² grote winkel in Lier!