Ibili pannen

Ibili pannen

Deze luxueuze antikleefpan in koper uitvoering is geschikt voor alle warmtebronnen, De kwalitatieve pan in aluminium met Stone-style non-stick coating heeft een bodemdikte van 4 mm en geeft een optimale warmteverspreiding over de ganse pan. Daarboven is bij de productie van deze antikleef-pan geen schadelijke PFOA's gebruikt en is deze dus niet schadelijk voor het milieu.
De Antikleefpan is goed bestand tegen krassen en temperatuurschommelingen, dankzij zijn dikke basis in aluminium en hoogwaardige 3-antikleeflagen. Door zijn legering uit aluminium geleidt de pan erg goed de warmte. De warmte wordt erg snel en gelijkmatig over het volledige oppervlak verspreid. Het is dan ook niet nodig om te koken op maximale capaciteit. Gerechten die de neiging hebben om te blijven kleven aan de binnenzijde van de pan, zoals eieren, gepaneerde voedingsmiddelen of aardappelen, die zijn nu eenmaal gemakkelijker te bereiden in een antikleefpan. Maar ook vlees komt uiterst smakelijk op ons bord terecht, allemaal voorzien van een smakelijk, bruin kleurtje.
Deze Koper antikleefpan van het merk Ibili is uiterst handig in gebruik "Full Induction" en gemakkelijk te onderhouden , echter wordt aangeraden deze pan met handwas te reinigen om zo de levensduur aanzienlijk te verlengen. De pan is uitgerust met ergonomische handgreep in RVS. Tevens is deze pan geschikt voor alle soorten warmtebronnen, gas, elektrisch, keramisch, inductie en ook voor de oven.

Geldig t.e.m. 17 december 2018
Meer aanbiedingen

-15%