Kerstartikelen

Kerstartikelen zijn er in vele soorten en maten! Er is landelijke kerstversiering of heel moderne kerstdecoratie: voor elke stijl vindt u bij Tuincentrum Bloemen Kennes een ruime keus aan mooie kerstversiering.
 

Kerstartikelen kopen

De dagen worden langzaamaan korter en donkerder en dat betekent dat het tijd is om uw huis gezellig in te richten. December is daar uiteraard de perfecte maand voor. Terwijl het buiten donker en grauw is, tovert u uw huis om in sfeervolle en knusse plekken waar gezellig gezeten kan worden met vrienden en familie. Bij Tuincentrum Kennes in Lier zijn wij constant bezig om kerstdecoratie ideeën op te doen voor de Kerst van 2018. De kerstcollectie is dit jaar nóg leuker en mooier. Laat u ook inspireren door onze kerstversieringen. Denk hierbij aan:

In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin.
 

Kerstartikelen trends 2018

Wat worden de kersttrends van dit jaar? Als u net als ons gek bent op Kerstmis, dan bent u vast en zeker ook al nieuwsgierig naar wat we de komende kerst in de winkels kunnen vinden. Het is daarom tijd voor een preview. Als eerste is het belangrijk om te weten dat de kleur groen steeds populairder wordt rond kerst. Groene kerstballen en pieken zijn weer helemaal terug! Dit groene kunt u heel mooi combineren met witte elementen. Als tweede is het goed om te weten dat een moderne kerst steeds gewilder wordt. Houten kerstbomen of bomen in de voortuin kunnen heel gaaf zijn. Als laatste is de combinatie van grijs en roze heel erg in. Deze kerststijl is simpel, maar wel luxueus. Het heeft iets Scandinavisch en minimalistisch en combineert heel mooi met licht hout. In tafelpoten, kerstboomvormen en woonkettingen bijvoorbeeld. Deze trend heeft ook iets warms en comfortabels.
 

Kerstboom kopen

Kerstbomen zijn natuurlijk niet te missen om uw kerst in 2018 af te maken. Een kerstboom is een essentieel onderdeel van kerst en zorgt voor de echte kerstsfeer. In ons tuincentrum kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken. Dus kom gezellig eens langs als u in omgeving Lier woont. 
 

Kerstartikelen kopen bij Tuincentrum Kennes te Lier

Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstballen?
Kom langs in onze winkel en bekijk ons ruime aanbod zelf. 

 

 

blackbox kerstartikelen tuincentrum kennes          Luville kerstartikelen tuincentrum Kennes          Kaemingk kerstartikelen tuincentrum kennes       Triumph tree kerstartikelen tuincentrum kennes

 

Bloemen- en Tuincentrum Kennes
kesselsesteenweg 130
2500 Lier

Telefoonnummer: 03 480 17 18
Fax: 03 480 97 61
info@bloemen-kennes.be