Kerstverlichting

It's almost christmas time! Om die ultieme kerstsfeer in huis te creëren kunnen natuurlijk een kerstboom of kunstkerstboom met kerstverlichting niet ontbreken. Bij tuincentrum Kennes in Lier vindt u dan ook een ruim assortiment met allerlei soorten kerstverlichting: kerstverlichting voor buiten, kerstverlichting voor binnen. Wilt u advies over de soorten kerstverlichting? Ook dan bent u bij tuincentrum Kennes, vlakbij Antwerpen op het juiste adres.

Kerstverlichting in diverse varianten

Kunnen uw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? Dat snappen wij wel! In ons tuincentrum vindt u kerstverlichting in allerlei soorten en maten. LED kerstverlichting is bijvoorbeeld een populaire keuze. U kunt bij Kennes in Lier onder andere kiezen uit de volgende soorten verlichting:

 • LED verlichting
 • Flikkerende kerstlichtjes
 • Gekleurde kerstlichtjes
 • Klassieke vlamlichtjes
 • Verlichting op batterijen

Ook voor kerstverlichting voor buiten bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben allerlei soorten en maten. Eigenlijk moet u bij ons langskomen, zodat u met eigen ogen ons artikel aanbod met kerstverlichting kunt bekijken.

Kerstverlichting koopt u bij tuincentrum Kennes in Lier, nabij Antwerpen

LED kerstverlichting met vele voordelen

Bij tuincentrum Kennes in Lier vindt u uiteraard ook LED kerstverlichting. Deze soort verlichting heeft vele voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rijtje:

 • Ten eerste is LED kerstverlichting energiezuinig. Dat komt omdat het een stuk minder stroom gebruikt dan normale verlichting.
 • Gewone kerstverlichting kan nog wel eens flikkeren, maar LED verlichting heeft dat niet.
 • LED verlichting is misschien iets duurder in aanschaf, maar uiteindelijk gaat deze verlichting een stuk langer mee. Daarom heeft u van LED kerstverlichting jarenlang plezier.
 • Traditionele kerstverlichting kan warm worden. LED verlichting heeft dat niet, omdat de lampjes geen hitte afgeven.
 • LED kerstverlichting is vaak ook nog eens dimbaar.
 • Mocht het dan toch zo zijn dat de LED verlichting op het einde van zijn levensduur is, ook dan blijft de verlichting nog goed branden.

Koop uw kerstverlichting bij tuincentrum Kennes in Lier, nabij Antwerpen

Kerstverlichting kopen bij Kennes in Lier, nabij Antwerpen

Buiten kerstverlichting of binnen kerstverlichting is een essentieel onderdeel van kerst om de knusse, gezellige sfeer te creëren. Een lichtsnoer voor buiten is daar bijvoorbeeld van belang, maar ook een lichtslang binnen of buiten. U kunt bij Tuincentrum Bloemen Kennes in Antwerpen een compleet assortiment aan (LED) kerstverlichting krijgen tegen scherpe prijzen. Al onze kerstverlichting is van hoge kwaliteit, waardoor uw kerstverlichting jaren mee gaat. Twijfelt u nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs en vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Wij geven u graag wat leuke kersttips mee. Ook hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering en vanaf december vindt u bij ons ook mooie kerstbomen. Prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen, met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum en kom alvast in de kerstsfeer! Heeft u vragen over ons kerst aanbod? U kunt ons telefonische bereiken via telefoonnummer: 03 480 17 18 of stuur een e-mail naar: [email protected]. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk een keer bij Kennes in Lier!

Lees hier meer over onze kerstbomen!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen