Kerstmarkt Lier

Een kerstmarkt bezoeken in Lier? Tuincentrum Kennes organiseert ieder jaar de gezelligste kerstmarkt in de buurt van Lier. Hier koopt u onder andere de leukste decoraties, kerstverlichting en (kunst)kerstbomen.

Bezoek onze uitgebreide kerstmarkt in Lier!

De leukste kerstmarkt in de omgeving van Lier bezoeken; dat wil u dit jaar toch ook? De kerstmarkt in Lier wordt ieder jaar uitgebreid. Of u nu op zoek bent naar kerstdecoratie, kerstballen of naar kerstverlichting; het wordt u bij de kerstmarkt in Lier allemaal aangeboden. In de aanloop naar Kerst verandert ons tuincentrum in een heus kerstparadijs. Geniet volop van de gezelligheid en laat u inspireren om uw eigen huis en tuin mooi te decoreren.

Wat koopt u allemaal op onze kerstmarkt in Lier?Uitgebreide kerstmarkt in Lier

Op onze kerstmarkt vindt u alles wat u nodig heeft voor een geweldige kerst. Wij houden altijd de huidige kersttrends in de gaten, maar verkopen ook klassieke decoraties. Welke stijl vindt u mooi; botanisch, scandinavisch of misschien winters wit? U ziet het allemaal voorbij komen op onze kerstmarkt. Ontdek welke stijl bij u past. Wij verkopen:

  • Echte kerstbomen van Nordmann en Fijnspar
  • Kunstkerstbomen van Triumph
  • Kerstverlichting
  • Kerstversiering
  • De leukste kerstcadeaus

Onze kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Heeft u liever een boom die net echt lijkt of een boom met een vrolijk kleurtje?

Een kerstboom kopen op onze kerstmarkt te Lier

Hét ideale moment om een kerstboom te kopen is toch wel tijdens onze kerstmarkt in Lier. Wij hebben al onze kerstboomexperts in deze periode opgetrommeld om u te adviseren over onze sparren. Zo weten we zeker dat u tevreden naar huis gaat. Er gaat natuurlijk niets boven die heerlijke dennengeur, maar sommige mensen kiezen toch liever voor een kunstkerstboom. Deze gaat meerdere jaren mee en laat geen naalden los. Ook voor kunstkerstbomen kunt u bij ons terecht. We verkopen bomen van het merk Triumph Tree in de modellen Gibson, Rocky Mountain en Pencil. Welk model vindt u het mooist?

De mooiste kerstboeketten bestellen

Kennes is niet alleen een tuincentrum met een leuke kerstmarkt, we hebben ook een bloemenwinkel. Rond de kerstdagen zijn onze bloemisten druk bezig met het samenstellen van prachtige boeketten met een kersttintje. Er worden bijvoorbeeld mooie linten, kerstballen en andere decoraties in de boeketten verwerkt. Onze boeketten zijn nu ook online te bestellen.

Kom gauw eens langs op onze kerstmarkt in Lier!